Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Ώρες αγωνίας στη Ρόδο: 46χρονος εργολάβος και πατέρας τριών παιδιών εξαφανίστηκε - Εντοπίστηκε μόνο το αυτοκίνητό του

Το κινητό του παραμένει κλειστό

2 Σεπτεμβρίου 2022 14:38
Ώρες αγωνίας στη Ρόδο: 46χρονος εργολάβος και πατέρας τριών παιδιών εξαφανίστηκε - Εντοπίστηκε μόνο το αυτοκίνητό του
Πηγή φωτογραφίας: ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ώρες αγωνίας βιώνει η οικογένεια 46χρονου εργολάβου που εξαφανίστηκε στο νησί της Ρόδου. Πρόκειται για πατέρα τριών παιδιών, τα ίχνη του οποίου έχουν χαθεί εδώ και μερικά 24ωρα. Η Α’ Αστυνομική Διεύθυνση Δωδεκανήσου έχει στήσει μια μεγάλη επιχείρηση έρευνας έτσι ώστε να εντοπίσει τον άνδρα που για τελευταία φορά εθεάθη την Κυριακή 28 Αυγούστου.

Κλειστό το κινητό, βρέθηκε μόνο το αυτοκίνητό του

Η εξαφάνιση του 46χρονου έχει προκαλέσει έντονη ανησυχία στη σύζυγο και τον αδερφό του, οι οποίοι τον αναζητούν στα μέρη όπου σύχναζε. Το κινητό του παραμένει κλειστό ενώ προβληματισμό προκάλεσε το γεγονός ότι εντοπίστηκε το αυτοκίνητό του εγκαταλελειμμένο περίπου δύο χιλιόμετρα μακριά από το σπίτι του.

Ο 46χρονος άνδρας την Κυριακή το απόγευμα είχε συναντηθεί με φίλους του ενώ το βράδυ της ίδιας ημέρας είχε προγραμματισμένη συνάντηση με έναν πελάτη του, σε ξενοδοχειακή μονάδα της Ρόδου.

Η Αστυνομία έχει ελέγξει όλες τις πύλες εξόδου από το νησί, χωρίς όμως να υπάρξει αποτέλεσμα. Σημειώνεται, τέλος, πως στο μικροσκόπιο των αρχών βρίσκονται και πρόσωπα με τα οποία ο 46χρονος είχε οικονομικές και επαγγελματικές συναλλαγές.

αστυνομια-ροδοσ-εξαφανιση-2-9
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI

Τραγωδία στο Αγκίστρι: Άνδρας ξεψύχησε στην θάλασσα δίπλα στην γυναίκα του

Την τελευταία του πνοή άφησε ένας άνδρας το μεσημέρι της Παρασκευής στην κεντρική παραλία στο Αγκίστρι. Σύμφωνα με πληροφορίες ο εν λόγω πήγε μαζί με την γυναίκα του για μπάνιο, όταν λίγο μετά τις 12.30 το μεσημέρι έχασε τις αισθήσεις του ενώ η σύζυγος καλούσε σοκαρισμένη σε βοήθεια σύμφωνα με το eviathema.gr. Με την ευκαιρία, δείτε τη τραγωδία με εργάτη στο Ηράκλειο.

Άμεσα στο σημείο βρέθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Οι διασώστες προσπαθούσαν για τις πρώτες βοήθειες χωρίς όμως αποτέλεσμα. Να σημειωθεί ότι οι κάτοικοι της περιοχής εδώ και αρκετά χρόνια ζητούν την επάνδρωση της παραλίας με ναυαγοσώστη κάτι που δεν έχει γίνει μέχρι και σήμερα.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share