Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Τραγωδία στο Ηράκλειο - Εργάτης σκοτώθηκε όταν «έσκασε» σωλήνας

Ανείπωτη θλίψη!

26 Αυγούστου 2022 13:03
Τραγωδία στο Ηράκλειο - Εργάτης σκοτώθηκε όταν «έσκασε» σωλήνας
(Eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μία ασύλληπτη τραγωδία εκτυλίχθηκε νωρίτερα σήμερα στην Βιομηχανική Περιοχή του Ηρακλείου όταν ένας άνδρας έχασε τη ζωή του εν ώρα εργασίας.

Το εργατικό δυστύχημα σημειώθηκε όταν κάτω από άγνωστες συνθήκες έσκασε σωλήνα με συνέπεια να τον τραυματίσει σοβαρά στο πρόσωπο και λίγη ώρα αργότερα να αφήσει την τελευταία του πνοή. Με την ευκαιρία, δείτε το σοκαριστικό συμβάν με δρομολόγιο πλοίου από το Ηράκλειο.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες πρόκειται για έναν άνδρα γύρω στα 45. Επί τόπου βρέθηκε το ΕΚΑΒ ωστόσο ήταν ήδη αργά για τον άτυχο εργαζόμενο.

Τραγωδία στο Ηράκλειο - Εργάτης σκοτώθηκε όταν «έσκασε» σωλήνας

Τραγωδία στη Μεσσηνία - Αυτοκίνητο σκότωσε εργάτη σε πεζοδρόμιο

Τραγικό εργατικό δυστύχημα σημειώθηκε χθες (25/8) στο 4ο χλμ της νέας εθνικής οδού Σουληναρίου – Κορυφασίου.

Πιο συγκεκριμένα, ΙΧ αυτοκίνητο, κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, παρέσυρε και τραυμάτισε σοβαρά 61χρονο εργάτη που εκτελούσε εργασίες κατασκευής πεζοδρομίου. Την ίδια στιγμή, μυστήριο επικρατεί με τον θάνατο γνωστής δικηγόρου στα Εξάρχεια.

Ο 61χρονος διακομίστηκε άμεσα σοβαρά τραυματισμένος, με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας, όμως λίγη ώρα αργότερα κατέληξε από τα σοβαρά τραύματα που έφερε.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, η αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη του 65χρονος οδηγού ο οποίος αφέθηκε ελεύθερος με εντολή του εισαγγελέα. Προανάκριση για τα αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Α. Τ. Πύλου.

Τραγωδία στη Μεσσηνία: Αυτοκίνητο σκότωσε εργάτη σε πεζοδρόμιο

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share