Σάββατο, 27 Απριλίου 2024

Πωλητήριο στο σπίτι της Ρούλας Πισπιρίγκου: «Θέλω να φύγω! Σε ένα από τα δωμάτια βρήκα...» - Ανατριχιάζει ο ιδιοκτήτης με όσα περιγράφει (Video)

«Δεν νιώθω καλά...»

2 Σεπτεμβρίου 2022 11:00
Πωλητήριο στο σπίτι της Ρούλας Πισπιρίγκου: «Θέλω να φύγω! Σε ένα από τα δωμάτια βρήκα...» - Ανατριχιάζει ο ιδιοκτήτης με όσα περιγράφει (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Πλησιάζει η ώρα που η Ρούλα Πισπιρίγκου θα περάσει από τους ανακριτή και εισαγγελέα για να δώσει εξηγήσεις και να περιμένει τη δίκη για τους θανάτους των τριών παιδιών της. Έχοντας πλέον τον Αλέξη Κούγια στο πλευρό της η 33χρονη αναμένεται να αναδιαμορφώσει την υπερασπιστική της γραμμή σε ό,τι αφορά τις κατηγορίες ότι σκότωσε τις μικρές Μαλένα, Ίριδα και Τζωρτζίνα.

Με φόντο τις επικείμενες εξελίξεις το Mega επισκέφθηκε την Πάτρα και το σπίτι το οποίο μεγάλωσε η κατηγορούμενη. Ο νέος ιδιοκτήτης ξενάγησε την εκπομπή στο εσωτερικό του ωστόσο δήλωσε πως επιθυμεί άμεσα να το πουλήσει ή να το νοικιάσει καθώς μετά τα γεγονότα οι ερωτήσεις του κόσμου είναι αφόρητες.

«Θέλω να φύγω. Το πουλάω το σπίτι ή το ενοικιάζω. Ό,τι έρθει πρώτο. Βλέπετε ότι το έχω κάνει όμορφο, πολυτελείας», λέει ο νέος ιδιοκτήτης του σπιτιού στην Μπιζανίου. Όπως λέει, η πίεση που αισθάνεται από τις αντιδράσεις και τις ερωτήσεις του κόσμου στον δρόμο, τον έκαναν γρήγορα να καταλάβει πως η επένδυση που έκανε δεν ήταν σωστή.

«Δεν νιώθω καλά. Τελική είναι η απόφασή μου, δεν μπορώ να ζήσω μέσα σε αυτό το σπίτι». Ο νέος ιδιοκτήτης ανέφερε ότι πλήρωσε 33.000 € για να το αγοράσει και επένδυσε άλλα 35.000€ για να το ανακαινίσει.

Σε ένα από τα δωμάτια βρήκε ένα ημερολόγιο της κατηγορούμενης και σε ένα άλλο κούκλες, που πιθανότατα έπαιζαν κάποτε τα αδικοχαμένα κορίτσια. «Το δωμάτιο αυτό είναι μάλλον, απ’ ό,τι βλέπω των κοριτσιών». Η ανακριτική διαδικασία ξεκινά και όλα δείχνουν πως μέσα στις επόμενες μέρες, το πολύκροτο θέμα θα επανέλθει και πάλι ψηλά στην επικαιρότητα.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share