Σάββατο, 27 Απριλίου 2024

Χαλκιδική: "Ράγισαν" καρδιές στην κηδεία του 15χρονου που πνίγηκε - Με λευκά λουλούδια τον αποχαιρέτησαν οι φίλοι του (Video)

Τραγικές φιγούρες η μητέρα και ο πατέρας του άτυχου παιδιού

30 Αυγούστου 2022 14:00
Χαλκιδική:
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Θρήνος και θλίψη στην κηδεία του 15χρονου που πνίγηκε χθες, Κυριακή, στη Χαλκιδική, όπου είχε πάει εκδρομή μαζί με τους φίλους του.

Η οικογένειά του και οι φίλοι του, κρατώντας λευκά λουλούδια, είπαν το τελευταίο «αντίο» στον άτυχο Τάσο στο Λιποχώρι της Σκύδρας. Τραγικές φιγούρες η μητέρα και ο πατέρας του άτυχου παιδιού, οι οποίοι έφτασαν υποβασταζόμενοι στην εκκλησία από συγγενείς για να συνοδεύσουν τον γιο τους στην τελευταία του κατοικία.

Η ιατροδικαστική εξέταση έδειξε πνιγμό για τον 15χρονο Τάσο. Λίγο πριν φύγει από τη Σκύδρα, ο πατέρας του τον αποχαιρέτησε, του είπε να προσέχει. «Ο πατέρας χθες το πρωί σηκώθηκε για να πάει στη δουλειά το φίλησε, του είπε να προσέχεις», δήλωσε στο Star φίλος της οικογένειας.

Το επόμενο διάστημα αναμένονται τα αποτελέσματα των ιστολογικών εξετάσεων που θα δείξουν αν το 15χρονο αγόρι έχασε τις αισθήσεις του από κάποια άλλη αιτία, όσο βρισκόταν μέσα στο νερό.

Το 15χρονο αγόρι άφησε την τελευταία του πνοή μπροστά στα μάτια δεκάδων λουόμενων, μόλις τέσσερα μέτρα από την ακτή, σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες.

Ο ξάδερφος του τον είδε ξαφνικά μπρούμυτα μέσα στο νερό. Οι φίλοι του στην αρχή νόμιζαν πως κάνει πλάκα όμως όταν αντιλήφθηκαν ότι το παιδί δεν είχε τις αισθήσεις του άρχισαν να καλούν σε βοήθεια.

Σημειώνεται ότι στην τεράστια παραλία των Νέων Φλογητών την Κυριακή το μεσημέρι υπήρχαν δύο ναυαγοσώστες. Όμως κανείς από αυτούς δεν ήταν κοντά στο σημείο που χάθηκε το αγόρι, όπως μετέδωσε το Star.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share