Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Θρίλερ με ανήλικο αγοράκι στους Παξούς: Τραυματίστηκε 8χρονος σε σκάφος αναψυχής

Συνελήφθη η υπάλληλος εκμίσθωσης του θαλάσσιου μέσου

27 Αυγούστου 2022 11:22
Θρίλερ με ανήλικο αγοράκι στους Παξούς: Τραυματίστηκε 8χρονος σε σκάφος αναψυχής
Πηγή φωτογραφίας: ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ / EUROKINISSI
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένας 8χρονος τραυματίστηκε το βράδυ της Παρασκευής (26/08) ενώ βρισκόταν σε σκάφος αναψυχής στους Παξούς και διακομίσθηκε στο νοσοκομείο της Κέρκυρας, όπως έγινε γνωστό το Σάββατο (27/08).

Συγκεκριμένα, σε σχετική ανακοίνωση του Λιμενικού Σώματος αναφέρεται: «Ενημερώθηκε βραδινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Παξών για τον τραυματισμό 8χρονου αλλοδαπού εντός εκμισθωμένου σκάφους αναψυχής στη θαλάσσια περιοχή ν. Παξών. Το αγόρι μεταφέρθηκε με ιδιωτικό σκάφος στον λιμένα ν. Κέρκυρας και, στη συνέχεια, στο Γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρας».

Ακόμα, οι Αρχές επισημαίνουν ότι προανάκριση διενεργείται από τον Λιμενικό Σταθμό Παξών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Κέρκυρας, ενώ συνελήφθη η υπάλληλος εκμίσθωσης του θαλάσσιου μέσου αναψυχής.

Θάνατος 19χρονης δοκίμου στο Πολεμικό Ναυτικό: Ξέσπασε ο πατέρας της - «Κανένα από τα σενάρια που ακούγονται...»

Άγνωστα παραμένουν ακόμη τα αίτια του θανάτου της 19χρονης Θάλειας, δοκίμου του Πολεμικού Ναυτικού, που έχασε τη ζωή της στο πρώτο εκπαιδευτικό ταξίδι της. Η ελληνική πλευρά πιέζει να βγει το συντομότερο δυνατόν το πόρισμα της νεκροψίας των Ιταλών, για να ρίξει φως στις συνθήκες και τα αίτια του θανάτου της δοκίμου.

Παράλληλα, το τοπικό Μέσο της Νάπολης, edizionenapoli.it, έκανε γνωστό ότι οι άλλοι δύο δόκιμοι της Σχολής που επέβαιναν στον «Προμηθέα» και που παρουσίασαν συμπτώματα, τα οποία παραπέμπουν σε δηλητηρίαση, ζήτησαν και πήραν εξιτήριο.

Κανένα σενάριο απ' όσα ακούγονται δεν ισχύει, είπε ο πατέρας της 19χρονης δοκίμου του Πολεμικού Ναυτικού

Ο πατέρας της άτυχης 19χρονης από τη Λάρισα μίλησε στο Mega και είπε ότι «κανένα από τα σενάρια που ακούγονται δεν ισχύει». Κανείς, ούτε καν οι ίδιοι οι γονείς, δεν γνωρίζει τίποτα, είπε ο πατέρας της άτυχης κοπέλας. Οι γονείς της 19χρονης ταξίδεψαν αμέσως στη Νάπολη με τη βοήθεια του Πολεμικού Ναυτικού, όπως αποκάλυψε συνάδελφος του πατέρα στο νοσοκομείο Λάρισας.

«Ήταν μέσα στην αγωνία. Μου είπε ότι φεύγω κατευθείαν για Ιταλία. Δουλεύαμε μαζί και έφυγε από τη δουλειά και πήγε στην Ιταλία», είπε ο συνάδελφος του πατέρα.

Δύο στρατιωτικοί γιατροί αλλά και άνθρωπος από το προξενείο βρίσκονται από την πρώτη στιγμή στη γειτονική χώρα, στο πλευρό των συντετριμμένων γονιών. Πηγές του Πολεμικού Ναυτικού αναφέρουν ότι δεν γνωρίζουν τα αίτια του θανάτου, ούτε μπορούν να καταλήξουν κάπου.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share