Σάββατο, 01 Ιουνίου 2024

Αλεποχώρι: Ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος του 70χρονου

Πώς μπήκαν οι ανήλικοι στον πύργο-γιαπί του δράστη

26 Αυγούστου 2022 14:54
Αλεποχώρι: Ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος του 70χρονου
(ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ / EYROKINISSI)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στην άσκηση ποινικής δίωξης για το κακούργημα της απόπειρας ανθρωποκτονίας κατά συρροή σε βάρος του 70χρονου άνδρα ο οποίος πυροβόλησε και τραυμάτισε δύο ανήλικους στην αυλή του σπιτιού του στο Αλεποχώρι, προχώρησε η εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας.

Ο κατηγορούμενος παραπέμφθηκε σε ανακριτή για απολογία.

 Αλεποχώρι: Ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος του 70χρονου
(ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ / EYROKINISSI)

Αλεποχώρι: Αυτός είναι ο 70χρονος που πυροβόλησε τα ανήλικα παιδιά που μπήκαν στην αυλή του - «Περίεργος τύπος» λένε οι γείτονες (Video)

«Μπαίνουν μέσα να με κλέψουν», αυτά τα λόγια φώναξε στους γείτονες ο 70χρονος άνδρας αφού πυροβόλησε τα ανήλικα παιδιά τα ξημερώματα της Παρασκευής, στο Αλεποχώρι.

Σύμφωνα με πληροφορίες τα 4 αγόρια ηλικίας 14, 16, 16 και 17 ετών ήταν παιδιά της γειτονιάς και έμεναν για το καλοκαίρι με τους παππούδες τους σε κοντινό σπίτι στην παραλία του Αλεποχωρίου.

Ο δράστης τους γνώριζε όμως πίστευε ότι βρέθηκαν στο σπίτι του για να τον κλέψουν. Σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida.gr οι αστυνομικοί που συνέλαβαν το δράστη εντόπισαν δύο όπλα στην κατοχή του, για τα οποία φαίνεται ότι είχε άδεια.

Οι ανήλικοι πήδηξαν τον μαντρότοιχο και μπήκαν στον περιφραγμένο χώρο του σπιτιού για να παίξουν. Όταν ο 70χρονος τους είδε, άνοιξε πυρ. Από τις σφαίρες τραυματίστηκε στα πόδια το 14χρονο αγόρι το οποίο νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Παίδων και ο ένας από τους 16χρονους ο οποίος νοσηλεύεται στο Γεννηματάς χτυπημένος στο πόδι και στο μάτι.

Οι γιατροί έχουν αφαιρέσει τα σκάγια από τα πόδια των παιδιών, ενώ σύμφωνα με συγγενείς τους έχουν διαφύγει τον κίνδυνο και η κατάσταση τους είναι καλύτερη.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share