Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Μεγαλοψυχία από την 27χρονη που μαχαιρώθηκε στη Θεσσαλονίκη: «Τη συγχωρώ γιατί έχει παιδιά που...» - Στην ανακρίτρια η 25χρονη δράστις (video)

«Είναι μετανιωμένη - Όλα έγιναν πάνω στον θυμό της

22 Αυγούστου 2022 11:12
Μεγαλοψυχία από την 27χρονη που μαχαιρώθηκε στη Θεσσαλονίκη: «Τη συγχωρώ γιατί έχει παιδιά που...» - Στην ανακρίτρια η 25χρονη δράστις (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στην ανακρίτρια απολογείται η 25χρονη που το απόγευμα της περασμένης Τετάρτης (17/8) μαχαίρωσε με σουγιά μία 27χρονη ομοεθνή της για λόγους ερωτικής αντιζηλίας στην Πυλαία, στην ανατολική Θεσσαλονίκη.

Σε βάρος της έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας, οπλοφορία και οπλοχρησία. Η κατηγορούμενη φέρεται να ισχυρίζεται ότι προέβη σε αυτήν την πράξη, όχι για να την σκοτώσει αλλά για να την φοβερίσει, επειδή το θύμα απειλούσε ότι θα της πάρει τον άνδρα και τα παιδιά.

Όπως δήλωσε ο δικηγόρος της, η ίδια είναι μετανιωμένη και ότι όλα έγιναν πάνω στον θυμό της για να μην χάσει την οικογένειά της, σύμφωνα με το ertnews.gr. Tο θύμα της επίθεσης αρνήθηκε πως είχε σχέση με τον άνδρα της κατηγορούμενης.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας, η 25χρονη φέρεται να ακολούθησε την 27χρονη, την ώρα που πήγαινε στο σπίτι της αδερφής της και να την τραυμάτισε με τον σουγιά στην κοιλιά και τον ώμο. Το θύμα έτρεξε για βοήθεια στο σπίτι της αδερφής της, ενώ η 25χρονη συνελήφθη από αστυνομικούς που προσέτρεξαν στο σημείο.

«Τη συγχωρώ γιατί έχει παιδιά που την χρειάζονται» – Τι λέει η γυναίκα που μαχαιρώθηκε

Η 27χρονη μίλησε στον Alpha από τη Θεσσαλονίκη και είπε πως δέχεται τη συγγνώμη της 25χρονης, επειδή είναι μητέρα και την χρειάζονται τα παιδιά της. Επανέλαβε ότι δεν διατηρούσε σχέση με τον σύζυγο της γυναίκας που συνελήφθη και εντός της ημέρας θα οδηγηθεί ενώπιον της ανακρίτριας. Η ίδια μετά την επίθεση μεταφέρθηκε τραυματισμένη σε νοσοκομείο, με τους γιατρούς να της δίνουν τις πρώτες βοήθειες.

Η 25χρονη φέρεται να ακολούθησε την 27χρονη, την ώρα που πήγαινε στο σπίτι της αδερφής της και να την τραυμάτισε με τον σουγιά στην κοιλιά και τον ώμο. Το θύμα έτρεξε για βοήθεια στο σπίτι της αδερφής της, ενώ η 25χρονη συνελήφθη από αστυνομικούς που προσέτρεξαν στο σημείο.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share