Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Θρίλερ στη Θεσσαλονίκη: Γυναίκα μαχαίρωσε την «αντίζηλο» - Πίστευε ότι είχε σχέση με τον άνδρα της! (Video)

Σοκαριστικό περιστατικό στην Πυλαία

17 Αυγούστου 2022 21:53
Θρίλερ στη Θεσσαλονίκη: Γυναίκα μαχαίρωσε την «αντίζηλο» - Πίστευε ότι είχε σχέση με τον άνδρα της! (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σοκαριστικό περιστατικό στην Πυλαία Θεσσαλονίκης συνέβη το απόγευμα της Τετάρτης. Σύμφωνα με το GRTimes, γυναίκα επιτέθηκε σε μία 27χρονη, την οποία και τραυμάτισε με μαχαίρι στην κοιλιά. Επίσης, ένας 52χρονος βρέθηκε μαχαιρωμένος μέσα σε λίμνη αίματος στο δωμάτιο του.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, η δράστις, η οποία κατοικεί στη δυτική Θεσσαλονίκη, μετέβη στο σπίτι όπου μένει η 27χρονη και με ένα κουζινομάχαιρο της επιτέθηκε, χτυπώντας την στην κοιλιά και τραυματίζοντάς τη σοβαρά.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, αιτία του επεισοδίου φέρεται να είναι το γεγονός ότι η δράστις, μητέρα δύο παιδιών, κατηγορούσε την 27χρονη ότι είχε σχέση ή επιθυμούσε να συνάψει σχέση με τον άνδρα της.

Αμέσως μετά την επίθεση στο σημείο έφτασε ισχυρή δύναμη της αστυνομίας και συνέλαβε τη γυναίκα.Η τραυματίας μεταφέρεται αυτή την ώρα στο εφημερεύον νοσοκομείο «Παπαγεωργίου».

Δείτε βίντεο από το σημείο:

Σοκ στην Θεσσαλονίκη: 26χρονη μαχαίρωσε τον πατέρα της – Τον κατηγορεί πως τη θώπευσε

Ενώπιον της Δικαιοσύνης αναμένεται να βρεθούν μία 26χρονη και ο πατέρας της από τη Θεσσαλονίκη. Η γυναίκα μαχαίρωσε τον 57χρονο τον οποίο κατηγορεί πως τη θώπευσε ενώ ο άνδρας υποστηρίζει ότι η κόρη του «έχει πρόβλημα διπολικής διαταραχής».

Δείτε επίσης: Φρίκη στο Ρέθυμνο: «Έγινε με τη συναίνεσή της» είπε ο 33χρονος για τον βιασμό της 32χρονης στα Ανώγεια

Σύμφωνα με το grtimes.gr οι δύο τους παραπέμφθηκαν ώστε να δικαστούν στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο για υπόθεση ενδοοικογενειακής κακοποίησης.

Εις βάρος και των δύο ασκήθηκε ποινική δίωξη για ενδοοικογενειακη επικίνδυνη σωματική βλάβη. Επιπλέον ο πατέρας κατηγορείται για ενδοοικογενειακή απειλή και για ενδοοικογενειακή προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ενώ η κόρη κατηγορείται και για οπλοχρησία.

Το δικαστήριο ανέβαλε την εκδίκαση της υπόθεσης καθώς οι κατηγορούμενου ζήτησαν να προετοιμάσουν την υπεράσπιση τους και να βρουν δικηγόρους για να τους εκπροσωπήσουν.

Αρνείται ότι τη θώπευσε ο 57χρονος

Σοκ στην Θεσσαλονίκη: 26χρονη μαχαίρωσε τον πατέρας της – Τον κατηγορεί πως τη θώπευσε

Ο 57χρονος ανέφερε ότι φιλοξενούσε στο σπίτι του την κόρη γιατί αυτή βρίσκεται σε διάσταση με τον σύζυγό της. Αρνήθηκε ότι τη θώπευσε λέγοντας ότι «λέει ψέματα. Έχει πρόβλημα διπολικής διαταραχής».

Τελικά, το δικαστήριο ήρε την κράτηση τους, επιβάλλοντας στον 57χρονο τον περιοριστικό όρο της μη προσέγγισης της 26χρονης σε απόσταση μικρότερη των 150 μέτρων.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share