Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Λέσβος: Συνελήφθη 10χρονος για εμπρησμούς! «Μου αρέσει να βλέπω τους πυροσβέστες να σβήνουν φωτιές» (Video)

Το παιδί παραδέχτηκε πως έβαλε δύο φωτιές σε αλσύλλια στην Αγία Κυριακή

12 Αυγούστου 2022 08:43
Λέσβος: Συνελήφθη 10χρονος για εμπρησμούς! «Μου αρέσει να βλέπω τους πυροσβέστες να σβήνουν φωτιές» (Video)
(ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΠΑΛΑΣΚΑΣ/EUROKINISSI)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στη σύλληψη ενός 10χρονου για εμπρησμούς στη Λέσβο προχώρησε η αστυνομία. Το παιδί παραδέχτηκε πως έβαλε δύο φωτιές στην Αγία Κυριακή και άφησε άφωνους του αστυνομικούς όταν είπε γιατί το έκανε. Ενώ, δραματικοί ήταν οι διάλογοι των Αρχών την ώρα της φωτιάς στην Πεντέλη.

Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, όταν οι αστυνομικοί ρώτησαν τον 10χρονο γιατί έβαλε φωτιές απάντησε πως «μου αρέσει να βλέπω τους πυροσβέστες να σβήνουν φωτιές». Σε βάρος του 10χρονου σχηματίστηκε δικογραφία, ενώ την υπόθεση έχει αναλάβει ο Εισαγγελέας Ανηλίκων.

«Περίεργη» έκρηξη στην Παλλήνη την ώρα της φωτιάς στην Πεντέλη (Video)

Τρεις μέρες μετά την καταστροφική φωτιά στην Πεντέλη το φως της δημοσιότητας βλέπει ένα βίντεο ντοκουμέντο στο οποίο έχει καταγραφεί μία έκρηξη στην Παλλήνη και συγκεκριμένα την ώρα που το πύρινο μέτωπο κατέστρεφε τα πάντα στο πέρασμά του.

Δείτε επίσης: Ανατριχιαστικό βίντεο από την φωτιά στην Πεντέλη: Εγκλωβισμένοι από τις φλόγες μέσα στο σπίτι - Συγκλονιστικές εικόνες

Η έκρηξη σημειώθηκε στις 6.24 τα ξημερώματα της Τετάρτης, σε κοντέινερ που βρισκόταν σε οικόπεδο, ελάχιστα μέτρα από το δάσος και ανάμεσα σε κατοικίες. Στο βίντεο φαίνεται ο οδηγός διερχόμενης μηχανής να σώζεται κυριολεκτικά στο δευτερόλεπτο. Από την ανατίναξη, μια μεταλλική αντλία εκσφενδονίζεται με φονική ταχύτητα, ισοπεδώνει την καγκελόπορτα και καρφώνεται στην είσοδο της πολυκατοικίας.

Για τον παρολίγον εμπρησμό που αποφεύχθηκε με επέμβαση των κατοίκων, υπάρχει οπτικό υλικό στα χέρια της ασφάλειας, το οποίο ερευνάται και σε σχέση με τα αίτια της φωτιάς στο βουνό της Πεντέλης.

Δείτε το βίντεο

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share