Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Θρήνος στις Ένοπλες Δυνάμεις: Πέθανε ξαφνικά εν ώρα υπηρεσίας αντιπλοίαρχος του ΓΕΝ

Έρευνα για τα αίτια θανάτου του

11 Αυγούστου 2022 18:00
Θρήνος στις Ένοπλες Δυνάμεις: Πέθανε ξαφνικά εν ώρα υπηρεσίας αντιπλοίαρχος του ΓΕΝ
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Από το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού ανακοινώθηκε ότι ο αντιπλοίαρχος Μάχιμος Ν.Π. που υπηρετεί στο Γενικό Επιτελείο Ναυτικού απώλεσε αιφνιδίως τις αισθήσεις του εντός της υπηρεσίας σήμερα (11/8) το μεσημέρι.

Ακολούθως διακομίσθηκε με ασθενοφόρο στο 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας (251 ΓΝΑ) όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Τα ακριβή αίτια του θανάτου του διερευνώνται. Για το συμβάν ενημερώθηκαν οι οικείοι του. Το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού εκφράζει τη λύπη του για την απώλεια του συναδέλφου και τα ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του.

Πέθανε η δημοσιογράφος Κωνσταντινιά Τσολακίδου

Έφυγε από τη ζωή η δημοσιογράφος Κωνσταντινιά Τσολακίδου, σε ηλικία μόλις 49 ετών. Παράλληλα, πέθανε σε ηλικία 92 ετών, η συγγραφέας παιδικής λογοτεχνίας Αγγελική Βαρελλά, που γεννήθηκε το 1930 στη Θεσσαλονίκη.

θανατοσ-αντιπλοιαρχοσ-γεν-11-8

Όπως αναφέρει η Ένωση Συντακτών Μακεδονίας-Θράκης σε ανακοίνωσή της, με την οποία αποχαιρετά τη δημοσιογράφο που ήταν μέλος της, η Κωνσταντινιά Τσολακίδου, γεννημένη στην Ελευθερούπολη Καβάλας, σπούδασε αθλητική δημοσιογραφία στο ΙΕΚ ΞΥΝΗ και από το 1997 εργαζόταν στην εφημερίδα «Αθλητική Μακεδονίας-Θράκης».

Εργάστηκε επίσης σε εφημερίδες της Καβάλας όπως η «Εβδόμη», το «Χρονόμετρο», καθώς και στο Γραφείο Τύπου του Δήμου Παγγαίου. Διατηρούσε την αθλητική ιστοσελίδα Kavalasports από το 2013.

Η νεκρώσιμη ακολουθία θα γίνει αύριο, Πέμπτη 11 Αυγούστου, στις 11 πμ, στα κοιμητήρια της κοινότητας Παλαιοχωρίου. Παράκληση της οικογένειας είναι αντί στεφάνων τα χρήματα να διατεθούν για την ενίσχυση του Πολιτιστικού συλλόγου Παλαιοχωρίου, του οποίου υπήρξε ενεργό μέλος.

Πέθανε ο Γιώργος Μακράκης

Άλλη μία σημαντική απώλεια μετρά ο κόσμος της μουσικής, καθώς έφυγε από τη ζωή ο Γιώργος Μακράκης, ο σημαντικότερος παραγωγός της ελληνικής δισκογραφίας. Τη δυσάρεστη είδηση του θανάτου του έκανε γνωστή η Σοφία Βόσσου μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook.

Δημοσίευσε μία φωτογραφία του και έγραψε τα εξής συγκινητικά λόγια:

«Γιώργος Μακράκης… Ο σημαντικότερος παραγωγός της ελληνικής δισκογραφίας, ο άνθρωπος που πίστεψε και ανέδειξε τα μεγαλύτερα ονόματα τραγουδιστών και δημιουργών, ο άνθρωπος που πίστεψε στο «Φιλαράκι», που πίστεψε σε μένα και με στήριξε. Παραγωγός μου για χρόνια… Έφυγε, άνοιξε τα φτερά του για το μεγάλο ταξίδι… Στο καλό μωρέ, στο καλό και εκεί που θα πας ξέρεις εσύ βαλ’ τους όλους να τραγουδάνε αγάπη μου, Γιώργο μου».

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share