Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Θρήνος στη Χαλκίδα: Νεκρός 46χρονος αστυνομικός – Υπέστη έμφραγμα εν ώρα υπηρεσίας

Σοκ!

9 Αυγούστου 2022 15:27
Θρήνος στη Χαλκίδα: Νεκρός 46χρονος αστυνομικός – Υπέστη έμφραγμα εν ώρα υπηρεσίας
ΡΑΦΑΗΛ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ / EUROKINISSI
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Θλίψη στη Χαλκίδα για τον θάνατο αστυνομικού της Ομάδας ΔΙΑΣ, από τη Διεύθυνση Αστυνομίας Εύβοιας που υπέστη έμφραγμα, εν ώρα υπηρεσίας, το πρωί της Δευτέρας 8 Αυγούστου.

Δείτε επίσης: Ανείπωτη τραγωδία στο Πόρτο Ράφτη: Νεκρός σε γκρεμό 69χρονος που αγνοούνταν από το Παλαιό Φάληρο

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα, evima.gr, ο 46χρονος αστυνομικός ήταν σε περιπολία, όταν ξαφνικά ένιωσε δυσφορία και έντονο πόνο.

Μετέβη στο Νοσοκομείο Χαλκίδας συνοδεία συναδέλφων, όπου και διαπιστώθηκε ότι είχε υποστεί έμφραγμα.

Θρήνος στη Χαλκίδα: Νεκρός 46χρονος αστυνομικός – Υπέστη έμφραγμα εν ώρα υπηρεσίας

Μετά την προσφορά πρώτων βοηθειών διακομίστηκε στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών. Ήταν πατέρας δύο παιδιών.

Προφυλακιστέος ο αστυνομικός για τον βιασμό της 14χρονης στη Λέσβο: Κατέρρευσε η μητέρα της ανήλικης - «Θα πάω φυλακή για εσένα, αληταρά»! (video)

Μετά από μία μαραθώνια κατάθεση – διάρκειας εννέα ωρών- προφυλακιστέος κρίθηκε ο 53χρονος αστυνομικός και προπονητής βόλεϊ, που κατηγορείται για τον βιασμό μιας 14χρονης κοπέλας στη Λέσβο.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της ΕΡΤ Βορείου Αιγαίου, μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να καταθέσουν σε βάρος του και άλλες μαθήτριες.

Μόλις ο κατηγορούμενος βγήκε από το δικαστικό Μέγαρο, η οικογένεια του ανήλικου κοριτσιού και φίλοι της ξέσπασαν σε οργή… Η μητέρα της 14χρονης λιποθύμησε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Μυτιλήνης, όπου της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Η μητέρα του θύματος μιλώντας στην ΕΡΤ, δήλωσε βέβαιη ότι ο 53χρονος έχει ασελγήσει και σε άλλα κορίτσια. Συγκεκριμένα, τόνισε μεταξύ άλλων: «Της έλεγε δεν θα πεις τίποτα, την είχε χτυπήσει μία φορά, και την ημέρα, που έγινε η πράξη τη χτύπησε, να την ακινητοποιήσει, της έδεσε τα χέρια πίσω στην πλάτη. Το πιστεύω ναι (σ.σ. μπορεί να το έχει κάνει και σε άλλα παιδιά).

«Ένα κτήνος είναι, κτήνος, αυτό, και θέλω να ακουστεί αυτό, ότι είναι ένα κτήνος. Αυτοί οι άνθρωποι είναι άρρωστοι. Απλά θέλω να πάει εκεί που πρέπει να πάει και να πονέσει όπως πόνεσε το δικό μου το παιδί. Ψυχολογικά δεν είναι καθόλου καλά, κλαίει όλη μέρα», πρόσθεσε η μητέρα του κοριτσιού.

Από την πλευρά του, ο πατέρας της 14χρονης δήλωσε: «Τον αφήναμε να αφήνει τα παιδιά όλα μαζί, έπαιρνε 5-6 παιδιά στο αυτοκίνητο και τα πήγαινε. Τυφλή εμπιστοσύνη. Τελευταία το παιδί ήταν πάρα πολύ πεσμένο, δεν μπορούσαμε να της μιλήσουμε, ήθελε να μας μιλήσει και φοβόταν».

«Τίποτα δεν έγινε χωρίς τη συναίνεση της 14χρονης» - Όσα ισχυρίζεται ο δικηγόρος του 53χρονου αστυνομικού

Τη δική του εκδοχή για την υπόθεση που συγκλoνίζει το νησί της Λέσβου και όλη τη χώρα έδωσε η υπεράσπιση του 53χρονου αστυνομικού, ο οποίος κατηγορείται ότι ασέλγησε σε βάρος 14χρονης.

Μιλώντας στα «Νέα της Λέσβου», ο δικηγόρος Κωνσταντίνος Μαυροειδής που ανέλαβε την υπεράσπιση του αστυνομικού, σημείωσε ότι δεν τελέστηκε βιασμός καθώς υπήρξε, όπως ισχυρίζεται, συναίνεση της 14χρονης καταγγέλλουσας.

«Τίποτα δεν έγινε χωρίς τη συναίνεση της 14χρονης»

«Μέχρι τώρα έχει ακουστεί η μία πλευρά και θα ήθελα λοιπόν να σας πω, χωρίς καμία διάθεση από πλευράς μας να παραβλέψουμε αυτό που έγινε και για το οποίο σαφώς και είμαστε υπόλογοι έναντι της δικαιοσύνης, ότι ουδεμία πράξη βιασμού τελέστηκε από πλευράς του πελάτη μου.

Ο πελάτης μου είχε σχέση με την καταγγέλλουσα και δεν έγινε τίποτα χωρίς τη συναίνεση της», ανέφερε σε δηλώσεις του ο δικηγόρος, τονίζοντας ότι όλα όσα ανέφερε δεν συνιστούν «αποποίηση ευθυνών».

«Θα αποδείξουμε στη δικαιοσύνη τους ισχυρισμούς μας καθώς υπάρχουν μηνύματα ηλεκτρονικής αλληλογραφίας του πελάτη μου με την καταγγέλλουσα και σε κάθε περίπτωση θέλω να πω ότι δεν μπορεί να τη βίασε και την επόμενη μέρα η ίδια να του στέλνει μηνύματα και να τον ρωτά αν είναι καλά χωρίς τίποτα να δείχνει ότι κάτι δεν πήγαινε καλά.

Δυστυχώς υπήρχε σχέση μεταξύ τους και το λάθος του πελάτη μου κάτι που και εγώ του επανέλαβα και το αναγνωρίζει και φαίνεται μετανιωμένος είναι ότι σύναψε σχέση με μία ανήλικη ενώ αυτό δεν έπρεπε να γίνει», συμπλήρωσε στη δήλωσή του ο δικηγόρος του 53χρονου.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share