Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Λέσβος: «Τη θώπευε και με κατεβασμένο το παντελόνι του…» - Φρίκη από τη δικογραφία για τον αστυνομικό

Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες!

30 Ιουλίου 2022 17:48
Λέσβος: «Τη θώπευε και με κατεβασμένο το παντελόνι του…» - Φρίκη από τη δικογραφία για τον αστυνομικό
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αποτροπιασμό προκαλούν τα όσα αναφέρονται στη δικογραφία για τον αστυνομικό που φέρεται να βίασε 14χρονη στη Λέσβο και -μετά τη σύλληψή του- τέθηκε σε διαθεσιμότητα και σε βάρος του διατάχθηκε η διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης (ΕΔΕ).

Όπως αναφέρεται στη δικογραφία, ο 53χρονος, ο οποίος ήταν και προπονητής βόλεϊ σε τοπική ομάδα, από τον Δεκέμβριο του 2021, είχε συνεννοηθεί με τους γονείς των νεαρών αθλητριών να τις μεταφέρει με το αυτοκίνητό του στο σπίτι, μετά τις προπονήσεις.

Από τον Ιανουάριο του 2022, άρχισε να τη θωπεύει στο αυτοκίνητο κατά τη διαδρομή, αλλά και σε ερημική περιοχή, ενώ φρόντιζε να την αφήνει τελευταία, ώστε να μένουν μόνοι τους.

«Τη θώπευε στο στήθος και στα γεννητικά όργανα, κατέβαζε το παντελόνι του, έβγαζε το δικό του γεννητικό όργανο και ζητούσε από την (…) να το αγγίζει μέχρι αυτός να ολοκληρώσει. Ήταν δε, πάντα πρόστυχος σε αυτά που της έλεγε, όπως για παράδειγμα: ‘’θέλω να σε γ@μ@σ@’’».

Λέσβος αστυνομικός βιασμός

Και συνεχίζει μεταξύ άλλων:

«Τους τελευταίους περίπου δύο μήνες, ο (…) είχε ζητήσει από την (…), επανειλημμένα, τέσσερις ή πέντε φορές, με την τελευταία εξ αυτών να είναι την Πέμπτη 21-07-2022, να προβεί σε στοματικό έρωτα (πεολειχία) εντός του αυτοκινήτου του».

Η ημέρα του βιασμού

«Έχει βαρύνουσα σημασία να μνημονευθεί ότι, πριν από περίπου είκοσι μέρες, ο (…) οδήγησε την (…) σε απομονωμένη και σκοτεινή τοποθεσία, της ζήτησε να κατέβει από το αυτοκίνητο και με απότομη κίνηση, την έστρεψε με τρόπο ώστε η τελευταία να έχει στην πλάτη της τον (…).

Στη συνέχεια, της κατέβασε το σορτσάκι και το εσώρουχό και τοποθέτησε το γεννητικό του όργανο, χωρίς προφυλακτικό, στον κόλπο της, ενώ παράλληλα επιχείρησε ανεπιτυχώς παρά φύσιν διείσδυση.

Η δε (…), η οποία σημειωτέον δεν είχε προηγούμενη σεξουαλική εμπειρία, ζητούσε επανειλημμένα από τον (…) να σταματήσει. Ωστόσο, ο τελευταίος την είχε ακινητοποιημένη και μετά από δέκα λεπτά εκσπερμάτισε στο χώμα.

Μετά τη σεξουαλική πράξη, η (…) διέκρινε ίχνη αίματος στο εσώρουχό της, το οποίο ευθύς όταν επέστρεψε στην οικία της απέρριψε στα σκουπίδια».

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας για τη σύλληψή του

Είχε προηγηθεί το μεσημέρι η επίσημη ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας για τη σύλληψή του:

«Από την Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας συνελήφθη απογευματινές ώρες χθες, Παρασκευή 29 Ιουλίου 2022, κατόπιν εντάλματος σύλληψης, αστυνομικός κατηγορούμενος για γενετήσιες πράξεις με ανήλικους ή ενώπιον τους που συμπλήρωσαν τα 12 και όχι τα 15 έτη, κατάχρηση ανηλίκων σε γενετήσιες πράξεις και προσέλκυση παιδιών για γενετήσιους λόγους.

Προηγήθηκε καταγγελία ανήλικης και των γονέων αυτής, σύμφωνα με την οποία ο αστυνομικός, εκμεταλλευόμενος την ιδιότητά του ως προπονητής αθλήματος, προέβη τουλάχιστον από τον Ιανουάριο του 2022 σε κατ΄επανάληψη γενετήσιες πράξεις με την ανήλικη ενώ τουλάχιστον από τον Μάιο του 2022, κάνοντας χρήση προφίλ σε διαδικτυακή εφαρμογή επιχειρούσε συστηματικά να παρασύρει την ανήλικη σε πορνογραφικές παραστάσεις.

Για την υπόθεση σχηματίστηκε σχετική δικογραφία, στο πλαίσιο της οποίας παραγγέλθηκε η εξέταση της ανήλικης από ιατροδικαστή ενώ επιπλέον κατά την προανακριτική διαδικασία προέκυψε ότι ο ανωτέρω είχε προβεί σε άσεμνες χειρονομίες (θωπεία) σε βάρος ακόμη μίας ανήλικης.

Ακολούθησαν έρευνες στην οικία και σε οχήματά του, όπου βρέθηκε και κατασχέθηκε πλήθος ψηφιακών πειστηρίων (κινητά τηλέφωνα, ηλεκτρονικοί υπολογιστές, βιντεοκάμερες, tablet, ψηφιακά μέσα αποθήκευσης κ.α.).

Η δικογραφία υποβλήθηκε στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή και η υπόθεση παραπέμφθηκε σε κύρια Ανάκριση, ενώ στη συνέχεια εκδόθηκε σχετικό ένταλμα δυνάμει του οποίου συνελήφθη ο αστυνομικός. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή».

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share