Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Μυστήριο με τον θάνατο της 20χρονης στην Αίγινα: Το τελευταίο μήνυμα στην κολλητή της φίλη - «Έχω βρει έναν τρόπο να τελειώσουν όλα...» (video)

Μέχρι στιγμής δεν φαίνεται να προκύπτει το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας

1 Αυγούστου 2022 11:57
Μυστήριο με τον θάνατο της 20χρονης στην Αίγινα: Το τελευταίο μήνυμα στην κολλητή της φίλη - «Έχω βρει έναν τρόπο να τελειώσουν όλα...» (video)
Φωτογραφία κάτω: ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η υπόθεση θανάτου της 20χρονης στην Αίγινα, η οποία αποφάσισε να δώσει τέλος στη ζωή της, βρίσκεται υπό διερεύνηση. Η νεαρή κοπέλα εντοπίστηκε απαγχονισμένη στην αυλή του σπιτιού που διέμενε με τη μητέρα της και τον σύντροφο τής μητέρας της.

Δείτε επίσης: Θρίλερ δίχως τέλος στην Αίγινα: Άφαντο πρόσωπο-κλειδί στην υπόθεση της 20χρονης που κρεμάστηκε - «Βλέπουν» και εγκληματική ενέργεια οι Αρχές (video)

Αρχικά εξετάστηκαν όλα τα ενδεχόμενα από την ελληνική αστυνομία καθώς η κοπέλα δεν είχε αφήσει κάποιο σημείωμα που να εξηγεί τους λόγους που φαίνεται πως την οδήγησαν στο απονενοημένο διάβημα. Από την αστυνομία εξετάζεται και η φημολογία ότι η 20χρονη είχε εκρηκτική σχέση με τον σύντροφο της μητέρας της. Η μητέρα της διατηρούσε μία άλλη σχέση με έναν άντρα που σύμφωνα με πληροφορίες φέρεται να ήταν βίαιος τόσο απέναντι στη μητέρα της όσο και εκείνη.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, υπήρχε μία έντονη φημολογία για εκρηκτική σχέση ανάμεσα στην ίδια και στον σύντροφο της μητέρας της. Στις καταθέσεις που πήραν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας, άνθρωποι του περιβάλλοντος είπαν ότι ο συγκεκριμένος άνδρας είχε κακοποιητική συμπεριφορά απέναντι τόσο στην μητέρα όσο και στην ίδια την 20χρονη.

Συμφωνα με το τοπικό μέσο saronicmagazine.gr, από τις καταθέσεις προσώπων που ήταν μαζί της μέχρι τα ξημερώματα οπότε και έφυγε από το μαγαζί όπου εργαζόταν για να επιστρέψει στο σπίτι της, δεν προκύπτει καμιά ένδειξη ότι η άτυχη κοπέλα σκεπτόταν να βάλει τέλος στη ζωή της. Αντίθετα, όλοι συμφωνούν ότι βρισκόταν σε πολύ καλή διάθεση, έψαχνε σπίτι να μετακομίσει και μιλούσε για τα όνειρα που έκανε προκειμένου να προχωρήσει στη ζωή της.

Το τελευταίο μήνυμα της 20χρονης στην κολλητή της

Υπάρχουν αναφορές στην αστυνομία ότι έχει στείλει ένα μήνυμα σε μία κολλητή της στο οποίο φέρεται να έλεγε ότι «βρήκα τρόπο να δώσω τέλος σε αυτό που με βασανίζει». Ο φάκελος θα κλείσει μόλις γίνει η νεκροψία-νεκροτομή και βγουν οι τοξικολογικές εξετάσεις. Μέχρι στιγμής δεν φαίνεται να προκύπτει το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, απαντήσεις στο μυστήριο που καλύπτει αυτήν την τραγωδία αναμένεται να δώσει η νεκροψία – νεκροτομή που θα διενεργηθεί εντός των προσεχών ημερών στον Πειραιά.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share