Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Σοκ στο Λασίθι: Έπεσε τουριστικό αερόστατο – Δύο ελαφρά τραυματίες

Αιφνιδιάστηκαν όλοι!

24 Ιουλίου 2022 12:57
Σοκ στο Λασίθι: Έπεσε τουριστικό αερόστατο – Δύο ελαφρά τραυματίες
ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Συναγερμός σήμανε το πρωί της Κυριακής (24.07.2022) στην Κρήτη όταν έπεσε αερόστατο στο Οροπέδιο Λασιθίου.

Δείτε επίσης: Σοκ στην Κρήτη: Ηταν νεκρός στην ξαπλώστρα και νόμιζαν ότι έκανε ηλιοθεραπεία

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, το αερόστατο κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, έχασε ύψος και έπεσε κοντά στο χωριό Καμινάκι.

Στο σημείο του ατυχήματος έσπευσαν σχεδόν αμέσως δύναμη της πυροσβεστικής με 10 στελέχη της και 3 οχήματα καθώς και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για να βοηθήσουν τους τραυματίες.

Σοκ στο Λασίθι: Έπεσε τουριστικό αερόστατο – Δύο ελαφρά τραυματίες
ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI

Από την πτώση τραυματίστηκαν δύο άτομα, ένας άντρας και μια γυναίκα. Ο άντρας ο οποίος φέρει ορθοπεδικά τραύματα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Κέντρο Υγείας ενώ η γυναίκα που έχει θλαστικά τραύματα μεταφέρθηκε με ιδιωτικό μέσο στην μονάδα υγείας.

Κρήτη: Θανατηφόρο τροχαίο στον ΒΟΑΚ! Πήγαινε με πάνω από 150 χιλιόμετρα o οδηγός - Σοκάρουν οι εικόνες (Video)

Θανατηφόρο τροχαίο στον ΒΟΑΚ: Θρήνος στην Κρήτη με έναν ακόμη άνθρωπο να χάνει τη ζωή του στην άσφαλτο και συγκεκριμένα στον Βόρειο Οδικό Άξονα Κρήτης (ΒΟΑΚ). Το τετρακίνητο αγροτικό αυτοκίνητο που οδηγούσε, στο οποίο επέβαιναν συνολικά τρία άτομα, ξέφυγε από την πορεία του, στο ύψος του αεροδρομίου και έπεσε στη διαχωριστική νησίδα. Οι διασώστες που έσπευσαν στο σημείο απεγκλώβισαν τους τρεις επιβάτες, όμως ο ένας ήταν ήδη νεκρός.

Εκείνο όμως που σοκάρει ακόμη περισσότερο είναι οι εικόνες από το αυτοκίνητο μετά το μοιραίο δυστύχημα. Στις φωτογραφίες που ανάρτησε στο προφίλ του ο πρόεδρος του Εθελοντικού Συλλόγου Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων Γιάννης Λιονάκης, φαίνεται το κοντέρ του οχήματος που δείχνει πάνω από 150 χλμ την ώρα. Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο δηλαδή κινούταν με υπερβολική ταχύτητα όταν και προσέκρουσε στη νησίδα.

«Συλλυπητήρια στους δικους σου ,αλλά αυτή η ταχύτητα σκοτώνει! Το αυτοκίνητο σου φίλε το δοκίμασαν για να δούνε την Ασφαλεια της καμπινας του με ταχύτητα 64 χλμ/ώ!! Όταν εσυ τρεχεις μαυτές τις ταχύτητες τίποτε δεν σε σώζει» έγραψε μεταξύ άλλων ο κ. Λιονάκης.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share