Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Σοκ στην Κρήτη: Ηταν νεκρός στην ξαπλώστρα και νόμιζαν ότι έκανε ηλιοθεραπεία

Έμενε ακίνητος πάνω στην ξαπλώστρα επί ώρες

18 Ιουλίου 2022 16:00
Σοκ στην Κρήτη: Ηταν νεκρός στην ξαπλώστρα και νόμιζαν ότι έκανε ηλιοθεραπεία
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τραγωδία σε παραλία της Κρήτης με έναν 54χρονο τουρίστα να αφήνει την τελευταία του πνοή πάνω σε μία ξαπλώστρα.

Δείτε επίσης: Αβάσταχτος θρήνος στην Πάτρα: Σε κλίμα οδύνης η κηδεία του 49χρονου που έδιωξαν αβοήθητο από το νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας» (video)

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά ο Βρετανός τουρίστας απολάμβανε τον ήλιο και τη θάλασσα αλλά έμενε ακίνητος πάνω στην ξαπλώστρα επί ώρες, γεγονός που κίνησε τις υποψίες των ανθρώπων που διαχειρίζονται την παραλία, στη Σταλίδα της Χερσονήσου, οι οποίοι ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ.

Οι διασώστες προέβησαν σε καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση (ΚΑΡΠΑ) στον άτυχο 54χρονο δίχως, όμως, κάποιο αποτέλεσμα. Έτσι, ο 54χρονος Βρετανός τουρίστας μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Πάντως, η νεκροψία - νεκροτομή αναμένεται να ρίξει φως στα αίτια που οδήγησαν στον θάνατο του άνδρα.

Σοκ στην Κρήτη: Ηταν νεκρός στην ξαπλώστρα και νόμιζαν ότι έκανε ηλιοθεραπεία
ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI

Ρέθυμνο: Θρίλερ με πτώμα γυναίκας – Ήταν στη θάλασσα 3 μήνες

Ερωτήματα προκαλεί η έρευνα για το πτώμα γυναίκας που βρέθηκε στην παραλία της Επισκοπής πριν από λίγες μέρες στο Ρέθυμνο.

Σύμφωνα με το ekriti.gr, το πτώμα εντοπίστηκε στην άκρη της παραλίας του Ρεθύμνου και ήταν σε κατάσταση προχωρημένης αποσύνθεσης. Γι’ αυτό το λόγο τότε ήταν αδύνατον να διευκρινιστεί εάν πρόκειται για γυναίκα ή για άνδρα.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, η ιατροδικαστική εξέταση που ολοκληρώθηκε έδειξε ότι το πτώμα ανήκει σε γυναίκα ηλικίας περίπου 50 ετών.

Πηγή ενημέρωσης από το λιμενικό ανέφερε πως ο ιατροδικαστής εκτιμά ότι το πτώμα βρισκόταν στο νερό περίπου εδώ και τρεις μήνες!

Τα αίτια του θανάτου

Ρέθυμνο: Θρίλερ με πτώμα γυναίκας – Ήταν στη θάλασσα 3 μήνες

Σε σχέση με τα αίτια του θανάτου δεν κατέστη δυνατόν να υπάρξει κάποιο σαφές πόρισμα. Ωστόσο από τα όσα είδε ο ιατροδικαστής στη σορό, δεν φαίνεται να προκύπτουν στοιχεία εγκληματικής ενέργειας.

Από την πλευρά του το λιμεναρχείο Ρεθύμνου ανατρέχει σε υποθέσεις εξαφάνισης που πολύ πιθανόν να δηλώθηκαν εκείνο το διάστημα.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share