Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Αλέξης Κούγιας: «Αντί να διαμαρτύρεται ο Λιγνάδης γιατί καταδικάστηκε ενώ θα έπρεπε να αθωωθεί...» - Απάντηση για τις αντιδράσεις στην αποφυλάκισή του

«Αυτό το κύκλωμα που από την αρχή κατασκεύασε αυτή την ιστορία αποδεικνύει ότι...»

18 Ιουλίου 2022 10:54
Αλέξης Κούγιας: «Αντί να διαμαρτύρεται ο Λιγνάδης γιατί καταδικάστηκε ενώ θα έπρεπε να αθωωθεί...» - Απάντηση για τις αντιδράσεις στην αποφυλάκισή του
(ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ/EUROKINISSI)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μεγάλη έκταση έχουν πάρει οι αντιδράσεις για την αποφυλάκιση του Δημήτρη Λιγνάδη μέχρι την εκδίκαση της έφεσης του σκηνοθέτη έναντι της καταδίκης του για δύο βιασμούς.

Στην εκπομπή «Καλοκαίρι Μαζί» ο Αλέξης Κούγιας, συνήγορος του πρώην καλλιτεχνικού διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου, επανέλαβε την άποψη ότι την υπόθεση σε βάρος του πελάτη του την έστησε ένα οργανωμένο κύκλωμα με πολιτικό υπόβαθρο.

Μάλιστα, ανέφερε ότι αντί να αντιδρά ο κ. Λιγνάδης στην άδικη καταδίκη που του επέβαλε το δικαστήριο, αντιδρούν άνθρωποι που έχουν παραπληροφορηθεί εσκεμμένα.

«Αντί να διαμαρτύρεται ο Λιγνάδης γιατί καταδικάστηκε ενώ θα έπρεπε να αθωωθεί...»

«Αντί να διαμαρτύρεται ο κύριος Λιγνάδης γιατί καταδικάστηκε ενώ θα έπρεπε να αθωωθεί ολοσχερώς… Αυτό το κύκλωμα που από την αρχή κατασκεύασε αυτή την ιστορία αποδεικνύει ότι δεν ήταν μία ποινική υπόθεση. Ήταν μία οργανωμένη σκευωρία με έντονο πολιτικό υπόβαθρο»

«Είναι υπόβαθρο ανθρώπων από τον χώρο του θεάτρου, το ΣΕΗ έχει παίξει μεγάλο ρόλο. Ο Δημήτρης Λιγνάδης έχει κατηγορηθεί για 6 βιασμούς, εκ των υστέρων παραμένουν 4, εκ των υστέρων παραμένουν 2. Θα έπρεπε να γνωρίζετε και τους βιασθέντες. Υπάρχει μία παραπληροφόρηση ότι ο κύριος Λιγνάδης είναι βιαστής».

«Στην Ελλάδα όπως σε όλες τις δημοκρατικές χώρες θεωρείται κάποιος ότι έχει διαπράξει ένα έγκλημα όταν έχει καταδικαστεί αμετακλήτως»

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share