Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

«Ντροπή! Πάτος! Είστε σιχάματα...» - Ξεσπάει ο καλλιτεχνικός χώρος για την απόφαση να αφεθεί ελεύθερος ο Δημήτρης Λιγνάδης (photo-video)

«Ντροπή σας, αίσχος, οι βιαστές έξω από τη φυλακή»

14 Ιουλίου 2022 11:20
«Ντροπή! Πάτος! Είστε σιχάματα...» - Ξεσπάει ο καλλιτεχνικός χώρος για την απόφαση να αφεθεί ελεύθερος ο Δημήτρης Λιγνάδης (photo-video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Θύελλα αντιδράσεων στο διαδίκτυο με την απόφαση του δικαστηρίου να αφήσει ελεύθερο υπό όρους τον Δημήτρη Λιγνάδη μέχρι το Εφετείο. Το δικαστήριο έκρινε ένοχο τον Δημήτρη Λιγνάδη για 12 χρόνια, ωστόσο ο ίδιος αναμένεται να βρεθεί σύντομα εκτός φυλακής με περιοριστικούς όρους αλλά και την καταβολή χρηματικής εγγύησης.

Αυτή την απόφαση πήρε το δικαστήριο και αυτή τη φορά με οριακή πλειοψηφία 4-3. Έτσι, μόλις πληρώσει τις 30.000 ευρώ που ορίστηκαν ως εγγύηση, ο Δημήτρης Λιγνάδης θα είναι ελεύθερος να επιστρέψει στο σπίτι του και να περιμένει την εκδίκαση της έφεσης που έκανε κατά της πρωτόδικης απόφασης.

Αποδοκιμασίες δέχθηκαν η Ελένη Κούρκουλα, συγγενείς και φίλοι του Δημήτρη Λιγνάδη από παρευρισκόμενους στη δικαστική αίθουσα. «Ντροπή σας, αίσχος, οι βιαστές έξω από τη φυλακή».

Οργή και θυμός από τους καλλιτέχνες

Αμέσως μετά το άκουσμα της απόφασης για τον Δημήτρη Λιγνάδη, το διαδίκτυο γέμισε με αναρτήσεις οργής και θυμού. Ο καλλιτεχνικός κόσμος ξεσπά τις τελευταίες ώρες στα social media κατά της δικαιοσύνης, αλλά και του σκηνοθέτη ο οποίος αναμένεται να αφεθεί ελεύθερος υπό όρους.

 Ξεσπάει ο καλλιτεχνικός χώρος για την απόφαση να αφεθεί ελεύθερος ο Δημήτρης Λιγνάδης

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share