Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Θλίψη στον Βόλο: Νεκρός ανασύρθηκε 77χρονος από παραλία του Αλμυρού - Αγνοείτο από την Πέμπτη

Είχε δηλωθεί εξαφάνιση από τον αδερφό του

10 Ιουλίου 2022 15:14
Θλίψη στον Βόλο: Νεκρός ανασύρθηκε 77χρονος από παραλία του Αλμυρού - Αγνοείτο από την Πέμπτη
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ / EUROKINISSI
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Νεκρός εντοπίστηκε ένας 77χρονος άνδρας που αγνοείτο από την περασμένη Πέμπτη στην περιοχή της Ευξεινούπολης. Σύμφωνα με το thenewspaper, ο άτυχος άνδρας βρέθηκε στη θαλάσσια περιοχή Καραγκιόλ Αλμυρού να επιπλέει. Η σορός του ανασύρθηκε από άνδρες του Λιμενικού σώματος και διακομίσθηκε στο Νοσοκομείο Βόλου.

Δείτε επίσης: Φρίκη στο Αίγιο: Νεκρός σε τροχαίο 25χρονος - είχε χάσει με τον ίδιο τρόπο και την αδερφή του

Για τον 77χρονο είχε δηλωθεί εξαφάνιση από τον αδερφό του στο αστυνομικό τμήμα Αλμυρού, ενώ είχε μεταβεί στην παραλία με το αυτοκίνητό του. Παραμένουν αδιευκρίνιστα τα αίτια του θανάτου του. Για τον λόγο αυτό διατάχθηκε η διενέργεια νεκροψίας και νεκροτομής.

Φρίκη στην Κρήτη: Πέθανε ενώ έκανε ποδήλατο

Την τελευταία του πνοή άφησε ξαφνικά ένας 52χρονος Γάλλος τουρίστας στην Κρήτη.

Δείτε επίσης: Αντώνης Παναρετάκης: Γνωστός επιχειρητίας ο 33χρονος που σκοτώθηκε σε τροχαίο στο Ρέθυμνο!

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα ekriti, ο άτυχος άνδρας, που έκανε διακοπές στα Μάλια του Δήμου Χερσονήσου, ένιωσε έντονη αδιαθεσία την ώρα που έκανε ποδήλατο, γύρω στις 8 το βράδυ της Παρασκευής. Αμέσως ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ και ασθενοφόρο έσπευσε στο σημείο. Ο 52χρονος διακομίστηκε εσπευσμένα στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο, όμως δυστυχώς οι γιατροί δεν μπόρεσαν να του σώσουν τη ζωή.

Φρίκη στην Κρήτη: Πέθανε ενώ έκανε ποδήλατο

Λίγες ώρες νωρίτερα στα Χανιά, μία 69χρονη, εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις της, μέσα στο σπίτι της από τον γιο της. Και σε αυτή την περίπτωση εκλήθη ασθενοφόρο όμως ήταν ήδη αργά για την γυναίκα.

Άγριο έγκλημα στο Ηράκλειο: Στο ψυχιατρείο των φυλακών Κορυδαλλού μεταφέρεται ο 42χρονος μητροκτόνος

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 42χρονος που κατηγορείται για τη δολοφονία της μητέρας του στο Ηράκλειο της Κρήτης, ο οποίος απολογήθηκε μέσα στο Αστυνομικό Μέγαρο Ηρακλείου.

Δείτε επίσης: Μητροκτονία στην Κρήτη - Οι λεπτομέρειες της απόλυτης φρίκης: Πήρε τάβλα από τη ντουλάπα και τη σκότωσε στο ξύλο - Προκάλεσε πανικό στο δικαστήριο (video)

Σημειώνεται πως ο 42χρονος μητροκτόνος κατά την μεταφορά του στον εισαγγελέα την Τετάρτη βρισκόταν σε κατάσταση αμόκ και δεν ήταν δυνατό να απολογηθεί για τη δολοφονία της μητέρας του. Υπενθυμίζεται, δε, πως ο άνδρας σκότωσε στο ξύλο με καδρόνι την 67χρονη μητέρα του μέσα στο διαμέρισμά του στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Άγριο έγκλημα στο Ηράκλειο: Στο ψυχιατρείο των φυλακών Κορυδαλλού μεταφέρεται ο 42χρονος μητροκτόνος

Σύμφωνα με το Creta24.gr, ο 42χρονος δεν κατάφερε να μεταφερθεί στα δικαστήρια και έτσι ανακριτής, εισαγγελέας αλλά και ο δικηγόρος, που ορίστηκε από το δικαστήριο για την υπεράσπισή του, μετέβησαν στο Αστυνομικό Μέγαρο για την απολογία του.

Ο άνδρας κρίθηκε ομόφωνα προφυλακιστέος και λόγω της κατάστασής του αποφασίστηκε να μεταφερθεί στο ψυχιατρείο των φυλακών Κορυδαλλού.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share