Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Μητροκτονία στην Κρήτη - Οι λεπτομέρειες της απόλυτης φρίκης: Πήρε τάβλα από τη ντουλάπα και τη σκότωσε στο ξύλο - Προκάλεσε πανικό στο δικαστήριο (video)

Ο δράστης χτυπούσε μα μανία τη μητέρα του η οποία καλούσε σε βοήθεια με όση δύναμη είχε

6 Ιουλίου 2022 17:05
Μητροκτονία στην Κρήτη - Οι λεπτομέρειες της απόλυτης φρίκης: Πήρε τάβλα από τη ντουλάπα και τη σκότωσε στο ξύλο - Προκάλεσε πανικό στο δικαστήριο (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σοκαρισμένη η τοπική κοινότητα στο Ηράκλειο Κρήτης και πιο συγκεκριμένα στη συνοικία της Χανιώπορτας στο κέντρο της πόλης από την μητροκτονία που σημειώθηκε τα μεσάνυχτα της Τρίτης (5/7).

Ο 42χρονος μητροκτόνος που φέρεται να έχει ψυχολογικά προβλήματα και να λάμβανε φαρμακευτική αγωγή σκότωσε την μητέρα του χτυπώντας την μέχρι θανάτου με ξύλινο αντικείμενο, πιθανότατα με ξύλινη τάβλα που πήρε από την ντουλάπα του θύματος.

Ο δράστης χτυπούσε μα μανία τη μητέρα του η οποία καλούσε σε βοήθεια με όση δύναμη είχε. Οι ένοικοι της πολυκατοικίας άκουσαν τις φωνές και τις εκκλήσεις της και κάλεσαν τις Αρχές. Όταν όμως οι αστυνομικοί αλλά και το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ έφτασαν στο σημείο ήταν ήδη πολύ αργά.

Οι αστυνομικοί αντίκρισαν το θύμα μέσα σε μία λίμνη αίματος, ενώ είχε σημάδια σε ολόκληρο το σώμα της από τα βίαια χτυπήματα του γιου της. Σε βάρος του δράστη έχει σχηματιστεί δικογραφία για ανθρωποκτονία από πρόθεση.

Προκάλεσε πανικό στο δικαστικό Μέγαρο

O 42χρονος πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την ερχόμενη Παρασκευή (08.07.2022),στις 10 το πρωί. Σύμφωνα με πληροφορίες προκάλεσε πανικό κατά τη μεταφορά του στο δικαστικό μέγαρο, καθώς σε κατάσταση παροξυσμού, ξεσήκωσε το κέντρο της πόλης ουρλιάζοντας «βοήθεια» στους διαδρόμους του δικαστικού μεγάρου.

Η προσαγωγή του κράτησε ελάχιστα λεπτά μέχρι να ζητηθεί όπως φαίνεται εισαγγελική παραγγελία για τη μεταφορά του στο νοσοκομείο για εξέταση, αφού οι πέντε αστυνομικοί που τον συνόδευαν μετά δυσκολίας τον συγκρατούσαν.

Θρίλερ στη Θεσσαλονίκη: Απέδρασε κρατούμενος από το νοσοκομείο Γ. Γεννηματάς

Πρόκειται για Έλληνα κρατούμενο που είχε μεταφερθεί στο νοσοκομείο Γεώργιος Γεννηματάς στη Θεσσαλονίκη για προγραμματισμένο ραντεβού. Δείτε επίσης: Νέα σκηνικά ντροπής στα νοσοκομεία: Βάζουν σε ράντζα ασθενείς με κορωνοϊό (Video)

Ο κρατούμενος που είχε καταδικαστεί για ληστείες, απέδρασε από το νοσοκομείο σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, στις 9.30 το πρωί της Τετάρτης. Ο 38χρονος Έλληνας κρατούμενος σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα grtimes.gr εκτίει ποινή φυλάκισης, καθώς έχει καταδικαστεί για ληστείες στην περιοχή της Νιγρίτας.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share