Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Χαλκιδική: Ζωντανός βρέθηκε ο ένας από τους δύο αγνοούμενους στο Ποσείδι

Συνεχίζεται η έρευνα για τον άλλον

10 Ιουλίου 2022 12:37
Χαλκιδική: Ζωντανός βρέθηκε ο ένας από τους δύο αγνοούμενους στο Ποσείδι
(ΑΝΤΩΝΗΣ ΛΑΜΠΡΟΥ / EUROKINISSI)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σώος εντοπίστηκε νωρίς το μεσημέρι της Κυριακής (10/7) ο ένας από τους αγνοούμενους τουρίστες που παρασύρθηκε από θαλάσσια ρεύματα στο Ποσείδι Χαλκιδικής.

Περί τις 12:00 της Κυριακής (10/7/2022), ο ένας αγνοούμενος εντοπίστηκε από φορτηγό πλοίο σημαίας Γιβραλτάρ, και ανασύρθηκε σώος.

Συνεχίζεται η επιχείρηση διάσωσης για τον άλλον αγνοούμενο.

Χαλκιδική: Ζωντανός βρέθηκε ο ένας από τους δύο που αγνοούνταν στο Ποσείδι

Θρίλερ στη Χαλκιδική: Κορυφώνεται η αγωνία για τους αγνοούμενους στο Ποσείδι (video)

Συνεχίζονται οι αγωνιώδεις έρευνες στο Ποσείδι Χαλκιδικής για τους δύο αγνοούμενους τουρίστες στη θαλάσσια περιοχή «Μύτη», οι οποίοι αγνοούνται μετά από ένα πάρτι γενεθλίων στην περιοχή.

Ο ένας από τους τρεις της παρέας, ηλικίας 25 ετών έχει ήδη περισυλλεγεί από σκάφος του λιμενικού σώματος Χαλκιδικής και είναι ασφαλής, ενώ οι άλλοι δύο αναζητούνται ακόμη. Και οι τρεις είναι από τη Βόρεια Μακεδονία οι οποίοι βρέθηκαν στην περιοχή για να γιορτάσουν τα γενέθλια του ενός από την παρέα στην πασίγνωστη παραλία «Μύτη».

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThessToday.gr, παρασύρθηκαν από ρεύμα ενώ κολυμπούσαν. Το ελικόπτερο που συμμετέχει στις έρευνες ρίχτηκε ξανά στη «μάχη» με το πρώτο φως της ημέρας.

«Ξαφνικά χάθηκαν από τα μάτια μας»

«Ξαφνικά χάθηκαν από τα μάτια μας», ανέφεραν άνθρωποι που ήταν στην ίδια παραλία σύμφωνα με όσα μετέδωσε το κεντρικό δελτίο του Alpha.

Για τον εντοπισμό τους επιχειρούσαν ελικόπτερα, 3 σκάφη του λιμενικού και διάφορα παραπλέοντα πλοία ενώ οι έρευνες θα συνεχίζονται όσο είναι εφικτό και κατά τη διάρκεια της νύχτας από περιπολικό σκάφος του Λιμενικού και ιδιωτικά σκάφη. Η θερμοκρασία γίνεται ο μεγαλύτερος εχθρός των δύο αγνοουμένων όπως τονίζουν άτομα που συμμετέχουν στις έρευνες.

Πρόκειται για ένα επικίνδυνο σημείο με θαλάσσια ρεύματα στο οποίο βούτηξαν οι νεαροί, όπως δήλωσε η δήμαρχος Κασσάνδρας, Αναστασία Χαλκιά στο ThessToday.gr. «Ακόμη και οι ντόπιοι αποφεύγουν να κολυμπούν επειδή γνωρίζουν την επικινδυνότητά του, ενώ πολλοί τουρίστες πηγαίνουν», είπε χαρακτηριστικά.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share