Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Πάτρα: Η Δήμητρα Πισπιρίγκου διαψεύδει πως κατέθεσε ότι είδε αίμα στο στόμα της Ίριδας την ημέρα του θανάτου της (Video)

Οι αποκαλύψεις συνεχίζονται

5 Ιουλίου 2022 14:56
Πάτρα: Η Δήμητρα Πισπιρίγκου διαψεύδει πως κατέθεσε ότι είδε αίμα στο στόμα της Ίριδας την ημέρα του θανάτου της (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Δήμητρα Πισπιρίγκου διαψεύδει πως κατέθεσε ότι είδε αίμα στο στόμα της Ίριδας την ημέρα του θανάτου της, όπως αποκάλυψε στο πρωτοσέλιδο της αποκλειστικά η εφημερίδα “ΜΠΑΜ στο ρεπορτάζ” και επιβεβαιώθηκε μετά από τη δημοσιοποίηση αποσπασμάτων από την κατάθεση που έδωσε στο Ανθρωποκτονιών η αδελφή της προσωρινά κρατούμενης Ρούλας Πισπιρίγκου. Αυτό ανέφερε σε μήνυμα της στην εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα”.

Δείτε επίσης: «Τσακίζει κόκκαλα» η έκθεση της ψυχολόγου για την Πισπιρίγκου: «Ζωή και θάνατος μαζί για τη Ρούλα - Πρώην έβαλε άνθρωπο να αρπάξει την...» (video)

Δείτε το απόσπασμα:

Πάτρα: Η Δήμητρα Πισπιρίγκου... έδωσε στεγνά τη Ρούλα - Συγκλονίζει η νέα μαρτυρία της γιατρού της Τζωρτζίνας

Η υπόθεση της Πάτρας μπορεί να έχει βρεθεί στο φως της δημοσιότητας εδώ και αρκετό καιρό, αλλά οι αποκαλύψεις συνεχίζονται, με τη γιατρό της Τζωρτζίνας από το νοσοκομείο του Ρίο να αναφέρει στο «Χαμογέλα και πάλι», ότι οι άνθρωποί του είχαν μιλήσει και στους γιατρούς του «Αγλαΐα Κυριακού», όπου διακομίστηκε έπειτα το 9χρονο παιδί.

Συγκλονίζουν τα όσα αποκαλύπτει γιατρός της Τζωρτζίνας, ενώ νοσηλευόταν στο νοσοκομείο του Ρίο. Σύμφωνα με τα όσα λέει η γιατρός η διακομιδή του παιδιού στο «Αγλαϊα Κυριακού» έγινε επειδή δεν μπορούσαν να ερμηνεύσουν τα επεισόδια που πάθαινε το παιδί.

«Θεωρήσαμε ότι πρέπει να γίνει περαιτέρω έλεγχος και αποφασίσαμε τη διακομιδή στο “Αγλαΐα Κυριακού”» συμπλήρωσε.

Αποκάλυψε πως υπήρχε μια υποψία στο μυαλό τους ότι κάτι ύποπτο συμβαίνει από την πλευρά της Ρούλας Πισπιρίγκου, πράγμα που επικοινώνησαν και με τους γιατρούς στο «Αγλαΐα Κυριακού».

Στη συνέχεια αναφέρει το λόγο που είχαν σκεφτεί να τοποθετήσουν κάμερες στο δωμάτιο του παιδιού, κάτι που ωστόσο, δεν κατέστη εφικτό για συγκεκριμένους λόγους.

Την «καρφώνει» και η αδελφή της

Σύμφωνα με πηγές από τη ΓΑΔΑ, σε αδιέξοδο φέρεται να είναι η Ρούλα Πισπιρίγκου και την αφήνουν να πνιγεί στις αντιφάσεις ώστε να τις τα ρίξουν όλα, τη στιγμή που το σπίτι της οικογένειας Δασκαλάκη αδειάζει.

Η Δήμητρα Πισπιρίγκου «καθάρισε» για όλους με την κατάθεσής της, καθώς «έδωσε» τη Ρούλα Πισπιρίγκου.

H Δήμητρα Πισπιρίγκου φέρεται να «έδωσε» τη Ρούλα, σύμφωνα με την εφημερίδα Μπαμ. Μάλιστα, φέρεται να αναφέρθηκε ακόμα και στα παιδικά τους χρόνια, αποκαλύπτοντας πολλά άγνωστα στοιχεία για τις πραγματικές σχέσεις των δύο αδελφών.

Σημείο κλειδί θεωρείται η παραδοχή σοκ της αδελφής της κατηγορουμένης ότι είδε αίμα στο στόμα της Ίριδας.

Μάλιστα, η Δήμητρα Πισπιρίγκου φέρεται να ζήτησε και να πήρε ανταλλάγματα για τη στάση της, καθώς κινδυνεύει και αυτή με δίωξη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Ρούλα Πισπιρίγκου είναι έξαλλη με τις νέες πληροφορίες για την αδερφή της και δεν μπορεί να το χωνέψει ότι μπορεί να την «έδωσε» στην αστυνομία.

Την ίδια στιγμή, μια διαφορετική περιγραφή για τον θάνατο της έξι μηνών Ίριδας φέρεται να έδωσε η Ρούλα Πισπιρίγκου στην ψυχολόγο που την εξέτασε μέσα στη φυλακή.

Δήμητρα Πισπιρίγκου Μπαμ

Mία διαφορετική εκδοχή φέρεται να έδωσε η Ρούλα Πισπιρίγκου για το πως ήρθε ο θάνατος της Ίριδας, στην ψυχολόγο που μίλησε στην φυλακή και πραγματοποίησε το σχετικό πόρισμα για την υπόθεση της Πάτρας.

Σύμφωνα με το Star, η Ρούλα Πισπιρίγκου είπε στην ψυχολόγο:

«Πήγα να φτιάξω την κρέμα και είπα στη Δήμητρα “Eτοίμασέ την και φέρε την να την ταΐσω”. Και μου έφερε ένα παιδί μπλε… Και μου λέει “Tι έπαθε;”. Μου έπεσαν όλα, μου κόπηκαν τα πόδια και ήταν εκεί και με κοίταγε. Τα ματάκια της μισάνοιχτα και έκανε έναν ήχο με το στόμα της, σαν να ξεφυσούσε».

Αυτή η εκδοχή είναι διαφορετική από όσα είχε καταθέσει μέχρι τώρα η ίδια, αλλά και η Δήμητρα Πισπιρίγκου.

Η αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου, στην κατάθεσή της και όπως σημειώνει το ίδιο ρεπορτάζ, είχε ισχυριστεί ότι η Ίριδα δεν ανάσαινε όταν την βρήκε στην κούνια της.

Οι δύο εισαγγελείς περιμένουν τώρα τις γραπτές της εξηγήσεις για τις δολοφονίες και των δύο κοριτσιών, τις οποίες ετοιμάζει μέσα στη φυλακή η Ρούλα Πισπιρίγκου με την ιδιότητα της μοναδικής ύποπτης για την υπόθεση.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share