Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Πανικός στο κέντρο της Αθήνας: Εκκενώνεται εκτάκτως ο σταθμός του μετρό «Μοναστηράκι» - Χωρίς στάση διέρχονται οι συρμοί

Μετά από τηλεφώνημα για τοποθέτηση βόμβας

3 Ιουλίου 2022 17:14
Πανικός στο κέντρο της Αθήνας: Εκκενώνεται εκτάκτως ο σταθμός του μετρό «Μοναστηράκι» - Χωρίς στάση διέρχονται οι συρμοί
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Συναγερμός έχει σημάνει στο κέντρο της Αθήνας, μετά από τηλεφώνημα για τοποθέτηση βόμβας στο μετρό. Ειδικότερα, ο σταθμός Μοναστηράκι των Γραμμών 1 & 3 του Μετρό εκκενώθηκε, καθ' υπόδειξη της ΕΛ.ΑΣ. Οι συρμοί διέρχονται από τον σταθμό, χωρίς να πραγματοποιούν στάση.

Ανατροπή με το θρίλερ στα Κάτω Πατήσια: Δεν υπήρξε τροχαίο ατύχημα – Ξεκαθάρισμα λογαριασμών η συμπλοκή με τους τρεις νεκρούς!

Ξεκαθάρισμα λογαριασμών βλέπει η αστυνομία πίσω από την αιματηρή συμπλοκή σε Κάτω Πατήσια και Αγίους Αναργύρους. Σύμφωνα με όσα μεταδόθηκαν στο δελτίο ειδήσεων του Alpha, πρόκειται για ξεκαθάρισμα λογαριασμών, με στόχο να λύσουν διαφορές που έχουν προκύψει από υποθέσεις ναρκωτικών.

Μάλιστα, πριν από λίγο καιρό, είχαν συλληφθεί δυο από τα άτομα που ενεπλάκησαν στο περιστατικό. Αρχικά ήταν επτά συνολικά στην διασταύρωση στα Κάτω Πατήσια, όπου συναντήθηκαν κι εκεί βγήκαν τα όπλα.

Δείτε επίσης: Τρόμος στο κέντρο της Αθήνας: Το χρονικό της συμπλοκής σε Πατήσια και Αγίους Αναργύρους με δύο νεκρούς και τέσσερις τραυματίες - Η κατάσταση της υγείας των τραυματιών και η καταδίωξη που συνεχίζεται

Δυο από αυτούς των αντίπαλων «ομάδων» είχαν συλληφθεί και θεωρούσαν η μια την άλλη ομάδα υπεύθυνη, ότι είχαν δοθεί πληροφορίες στην αστυνομία, για αυτό και έδειξαν οι συλλήψεις, όπως αναφέρει το ίδιο ρεπορτάζ. Έτσι, έφτασαν στην αιματηρή συμπλοκή.

Θεοδωρικάκος: «Η ΕΛ.ΑΣ. δρα αποτελεσματικά απέναντι στο έγκλημα»

Πριν από λίγο ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη επισκέφθηκε ξανά τους δύο αστυνομικούς που τραυματίστηκαν κατά την ανταλλαγή πυροβολισμών στο αιματηρό περιστατικό στην Αθήνα.

«Έκαναν το καθήκον τους με αυτοθυσία σώζοντας ζωές. Είναι καλύτερα στην υγεία τους οι δύο αστυνομικοί, έχουν χειρουργηθεί. Σταθήκαμε στο πλευρό τους και στο πλευρό των οικογενειών τους», είπε ο κ. Θεοδωρικάκος εξερχόμενος από το νοσοκομείο 401.

Πέντε προσαγωγές υπόπτων στη ΓΑΔΑ για το αιματηρό περιστατικό

Πέντε άτομα έχουν προσαχθεί και εξετάζονται στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής για τα όσα συνέβησαν το βράδυ του Σαββάτου σε Πατήσια και Αγίους Αναργύρους, με απολογισμό τρεις νεκρούς και τρεις τραυματίες (σ.σ. δύο αστυνομικοί κι ένας πολίτης).

Επίσης έχουν κατασχεθεί και έχουν μεταφερθεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛΑΣ για ανάλυση δύο πιστόλια, τρία αυτοκίνητα και μία μοτοσικλέτα. Όπως προέκυψε από τη μέχρι στιγμής έρευνα, το αρχικό περιστατικό με τους πυροβολισμούς προήλθε μετά από αντιδικία για υπόθεση διακίνησης ναρκωτικών ανάμεσα σε υπηκόους Αλβανίας. Για το περιστατικό εξέδωσε ανακοίνωση η ΓΑΔΑ, επισημαίνοντας ότι μετά το τέλος της έρευνας θα ακολουθήσει αναλυτική ενημέρωση.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share