Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Γιώργος Τράγκας: Προσφυγή κατά της δήμευσης της περιουσίας καταθέτει η Μαρία Καρρά

Και το σήριαλ συνεχίζεται...

29 Ιουνίου 2022 21:00
Γιώργος Τράγκας: Προσφυγή κατά της δήμευσης της περιουσίας καταθέτει η Μαρία Καρρά
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το σίριαλ με την υπόθεση της περιουσίας που άφησε πίσω του ο Γιώργος Τράγκας συνεχίζεται με την Μαρία Καρρά να προσφεύγει στη δικαιοσύνη. Με την ευκαιρία, δείτε την μαρτυρία που καίει τον δημοσιογράφο.

Συγκεκριμένα το πρωί της Πέμπτης κατατίθεται η προσφυγή της χήρας του Γιώργου Τράγκα, Μαρίας Καρρά κατά της διάταξης της αρχής για την δέσμευση της περιουσίας της, όπως αποκάλυψε ο δικηγόρος της Θεόδωρος Μαντάς στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1.

Ο κ. Μαντάς τόνισε πως η Μαρία Καρρά αιτείται την ακύρωση της διάταξης και της δέσμευσης της περιουσίας της. Αναφορικά πως η χήρα του Γιώργου Τράγκα ερευνάται για 4 αδικήματα ο δικηγόρος της τόνισε πως τα συγκεκριμένα αδικήματα στην διάταξη «απλώς αναφέρονται ως διατάξεις του ποινικού κώδικα που έχουν παραβιαστεί, χωρίς όμως να προσδιορίζονται με σαφήνεια».

Σύμφωνα με τον κ. Μαντά, η Μαρία Καρρά αρνείται ότι ενέχεται σε τέλεση αδικημάτων και υποστηρίζει πως δεν έχει καμία σχέση και συμμετοχή στα αδικήματα που αναφέρονται.

Αναφορικά με το ποσό που φέρεται να ανέρχεται η περιουσία που απέκτησε ο Γιώργος Τράγκας ο δικηγόρος Θεόδωρος Μαντάς τόνισε πως το ποσό των 100 εκατ. ευρώ έχει προσδιοριστεί μόνο δημοσιογραφικά και όπως είπε «εμείς απαντάμε ότι η ίδια η Αρχή για το ξέπλυμα προσδιορίζει το σύνολο των περιουσιακών στοιχείων στο ύψος των 23 εκατομμυρίων ευρώ».

Όσο για το αν ο Γιώργος Τράγκας ήταν φορολογικός κάτοικος εξωτερικού ο κ.Μαντάς ξεκαθάρισε πως έχει αναλάβει αποκλειστικά και μόνο την εκπροσώπηση της Μαρίας Καρρά η οποία είναι φορολογικός κάτοικος εξωτερικού. Τέλος ανέφερε πως η εντολέας του είναι στην διάθεση των Αρχών για οτιδήποτε χρειαστεί.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share