Σάββατο, 30 Σεπτεμβρίου 2023

Οχετός από ιερέα για αμβλώσεις: «Καλύτερα να γεννήσουν το παιδί και μετά να το σκοτώσουν»

Σάλος με τις εμετικές του δηλώσεις

28 Ιουνίου 2022 19:48
Οχετός από ιερέα για αμβλώσεις: «Καλύτερα να γεννήσουν το παιδί και μετά να το σκοτώσουν»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στον απόηχο της σκοταδιστικής απόφαση που έλαβε το Ανώτατο Δικαστήριο στις ΗΠΑ, για άρση της καθολικής προστασίας των αμβλώσεων, που θέτει σε κίνδυνο την υγεία και τη ζωή εκατομμυρίων γυναικών, ένας ιερέας σχολιάζει τις αμβλώσεις, ενώ τις συγκρίνει με την υπόθεση της Πάτρας.

Ο ιερέας φαίνεται να μην έχει …ούτε ιερό ούτε και όσιο προβάλλοντας την «χριστιανική αγάπη» τοποθετούμενος για τις αμβλώσεις, ξεχνώντας και τα «ου φονεύσεις» και τα «αγαπάτε αλλήλους».

Δείτε επίσης: Φρίκη στο Πήλιο: Συνελήφθη ιερέας για ενδοοικογενειακή βία

«Είναι προτιμότερο λέει η γυναίκα να γεννήσει το παιδί της να το βαφτίσει και μετά να το σκοτώσει, παρά να το σκοτώσει μέσα στη κοιλιά» λέει χαρακτηριστικά στο βίντεο ο ιερέας.

Ειδικότερα σχολίασε πως είναι υποκριτικό να λυπάται ο κόσμος για τον χαμό των τριών αυτών παιδιών και παράλληλα να φωνάζει για το δικαίωμα στις αμβλώσεις.

Το βίντεο αναρτήθηκε στα μέσα κοινωνικού δικτύου από τη φεμινιστική σελίδα «womenlikeyou_backup» και έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Εκείνες εκεί που φωνάζουνε τώρα που φωνάζανε, να την λιντσάρουν θέλανε, ρωτήστε να δείτε, ας ρωτήσει η καθεμιά με το εαυτό της, πόσες εκτρώσεις έχει κάνει; Πόσα παιδιά έχει σκοτώσει;

Και μάλιστα αν θέλετε να σας υπενθυμίσω ίσως τι είπε, ότι είναι λιγότερο κακό αυτό που έκανε αυτή, αυτό που κάνουμε εμείς με το να σκοτώσουμε εμείς ένα παιδί πριν έρθει ακόμα στη ζωή, δεν το λέει ο Άγιος Παΐσιος αυτό;

Είναι προτιμότερο λέει η γυναίκα να γεννήσει το παιδί της να το βαφτίσει και μετά να το σκοτώσει, παρά να το σκοτώσει μέσα στη κοιλιά. Αλλά αγαπητοί μου αδελφοί βλέπετε, επειδή μας ελέγχει η συνείδηση και νομίζουμε ότι θα την καθησυχάσουμε, βγάλαμε όλο μας το μένος σε αυτή την ταλαίπωρη.

Άλλα δεν θα ήταν μια ευκαιρία να γυρίσουμε στον εαυτό μας και να μετανοήσουμε για αυτά τα εγκλήματα που κάνουμε κάθε μέρα, όλη η κοινωνία μας, και να υποκρινόμαστε δήθεν ότι είμαστε σωστοί και ότι λυπηθήκαμε, ότι λυπόμαστε εμείς τα παιδιά εεε… που η καημένη εκείνη έχει σκοτώσει, τουλάχιστον λένε οι άνθρωποι, να σταματήσουμε την υποκρισία να μετανοήσουμε να εξομολογηθούμε και να ζητήσουμε το έλεος του Θεού, γιατί όπως βλέπετε πάμε απ’ το κακό στο χειρότερο».

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share