Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Φρίκη στο Πήλιο: Συνελήφθη ιερέας για ενδοοικογενειακή βία

Η παθούσα ήταν έντρομη

25 Ιουνίου 2022 16:19
Φρίκη στο Πήλιο: Συνελήφθη ιερέας για ενδοοικογενειακή βία
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σοκ έχει προκαλέσει στο Πήλιο η σύλληψη ιερέα για ενδοοικογενειακή βία.

Συγκεκριμένα, αστυνομικοί, όπως ανέφεραν μάρτυρες, χθες το απόγευμα περνούσαν χειροπέδες σε ιερέα, που λειτουργεί σε Εκκλησία του Πηλίου για επεισόδιο ενδοοικογενειακής βίας.

Δείτε επίσης: Συναγερμός στην Κρήτη: 40χρονη καταγγέλλει ότι ο σύντροφός της την κρατούσε με τη βία μέσα στο σπίτι

Σύμφωνα με τον taxydromos.gr, ο ιερέας κρατήθηκε σε Αστυνομικό Τμήμα και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία, μετά από μεγάλο επεισόδιο που προκάλεσε στο σπίτι του σε βάρος της συζύγου του, η οποία απευθύνθηκε κατατρομαγμένη για βοήθεια στο «100».

Πληροφορίες αναφέρουν πως τα έσπαγε όλα στο σπίτι, όταν η σύζυγός του τηλεφωνούσε πανικοβλημένη στην Αστυνομία. Αστυνομικοί του έπαιρναν κατάθεση χθες το βράδυ, στο πλαίσιο αυτόφωρης διαδικασίας για αδικήματα ενδοοικογενειακής βίας.

Επισημαίνεται πως η παθούσα ήταν έντρομη και φοβήθηκε πάρα πολύ μέσα στο ίδιο της το σπίτι και στο παρελθόν φέρεται να έχει πέσει θύμα σωματικής βίας, αφού έχει ύποπτα σημάδια από ξυλοδαρμό.

Η Ιερά Μητρόπολη Δημητριάδος έχει πάρει θέση κατά της ενδοοικογενειακής βίας και οι ιερείς της στο πλαίσιο της επικοινωνίας που έχουν με τους πιστούς συμβουλεύουν πάντοτε οι γυναίκες να μην ανέχονται ψυχολογική, λεκτική, σωματική βία.

Η Αστυνομία συνέχιζε την προανάκριση για το τι έχει συμβεί ακριβώς, έως αργά το βράδυ.

Ξέσπασε η μάνα της Ρούλας Πισπιρίγκου: «Μήπως ο Μάνος έχει δολοφονικά ένστικτα; Υπήρχε ενδοοικογενειακή βία...» (Video)

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: H Ρούλα Πισπιρίγκου «έχει πέσει από τα σύννεφα» μετά τη συνέντευξη του Μάνου Δασκαλάκη, όπως είπε η μητέρα της. Σύμφωνα με την ίδια, στο σπίτι της οικογένειας υπήρχε ενδοοικογενειακή βία και «ποιος πένθησε και ποιος δεν πένθησε όταν χάθηκαν τρία παιδιά η Πάτρα το ξέρει». Παράλληλα, πληροφορίες κάνουν λόφο για προσαγωγή ατόμου τις επόμενες ώρες!

«Μήπως ο κύριος έχει δολοφονικά ένστικτα να μπει στο κελί να σκοτώσει έναν άνθρωπο;» διερωτήθηκε η μητέρα της κατηγορουμένης για τη δολοφονία της Τζωρτζίνας με κεταμίνη.

«Η Ρούλα είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, δεν μπορεί να το δεχτεί ότι είναι εκεί. “Μαμά βγάλε με, είναι άδικο” αυτό ζητάει σε κάθε τηλεφωνική επικοινωνία που έχουμε. Κάποια πράγματα όχι την έχουν ενοχλήσει την έχουν καταρρεύσει γιατί δεν τα περίμενε. Από εκεί και πέρα της είπα να κάνει υπομονή και όλα θα γίνουν» είπε στο STAR.

Για τη συνέντευξη του Μάνου Δασκαλάκη στην Αγγελική Νικολούλη σχολίασε: «είχε πέσει από τα σύννεφα. Αυτά τα πράγματα που λέγονται... Οτι είναι χειριστική. Ποιος χειριζόταν ποιον; Δεν θέλω να κατηγορήσω, μη με βάζετε σε αυτή τη θέση. Η Ρούλα είχε τόσο μεγάλη αγάπη που μπορούσε να καταντήσει και εμμονή δεν ντρέπομαι να το πω. Είχε δώσει τα πάντα σε αυτό τον άνθρωπο.

Μήπως ο κύριος έχει δολοφονικά ένστικτα να μπει στο κελί να σκοτώσει έναν άνθρωπο; Μήπως ο κύριος αυτός μας πει πόσο πένθησε για τα παιδιά του με... Δεν θέλω να πω τώρα. Η ψυχολόγος που πηγαίνανε έχει την απολογία του ότι πένθησε μία μέρα για τη Μαλένα και θα βγει να μιλήσει όταν την καλέσουν οι Αρχές. Ποιος πένθησε και ποιος δεν πένθησε όταν χάθηκαν τρία παιδιά η Πάτρα το ξέρει».

«Ο κύριος Δασκαλάκης είχε αποχωρήσει από την οικία. Λόγω ενδοοικογενειακής βίας. Δεν θέλω να πω τίποτα άλλο. Η κόρη μου τον έδιωξε και έκανε αίτηση διαζυγίου. Δεν είχε κάνει καταγγελία γιατί ήταν χειριστικός ο πρώην σύζυγός της. Οταν είχε γυρίσει μετά τον θάνατο της Ιριδας η κόρη μου δεν έκανε κάτι όταν της είπε θέλω να είμαστε εγώ η Τζωρτζίνα και εσύ» υποστήριξε η Ελένη Λεγάτου.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share