Παρασκευή, 19 Αυγούστου 2022

Πάτρα: Ανοίγει για πρώτη φορά το σπίτι της σπιτονοικοκυράς της Ρούλας Πισπιρίγκου - Λείπουν πράγματα αξίας (Video)

Τι αποκάλυψε ο δικηγόρος των συγγενών της Ευγενίας Κούτρα

28 Ιουνίου 2022 18:23
Πάτρα: Ανοίγει για πρώτη φορά το σπίτι της σπιτονοικοκυράς της Ρούλας Πισπιρίγκου - Λείπουν πράγματα αξίας (Video)
EUROKINISSI
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Ο δικηγόρος των συγγενών της Ευγενίας Κούτρα, Κωνσταντίνος Λέων, μίλησε στο «Live News» για την υπόθεση του θανάτου της σπιτονοικοκυράς της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη.

Δείτε επίσης: Ρούλα Πισπιρίγκου: Μηνύει τους ιατροδικαστές και το ΑΠΘ - «Είμαι αθώα - Είναι δυνατόν να με κατηγορήσουν δύο χρόνια μετά;» (Video)

«Αύριο Τετάρτη στις 9.00 το πρωί, στο Ειρηνοδικείο Πατρών συζητείται η αίτηση αποσφράγισης του σπιτιού εκ μέρους όλων των κληρονόμων της Ευγενίας Κούτρα. Η απόφαση θα πάρει κάποιες μέρες, αλλά η διαδικασία είναι τυπική. Έχουμε συλλέξει όλα τα απαραίτητα έγγραφα, θα τα προσκομίσουμε μαζί με τις προτάσεις μας και σε λίγες μέρες θα βγει η απόφαση. Η εικόνα που έχουμε είναι ότι λείπουν πράγματα από το σπίτι. Λείπει ένα μαντολίνο που είχε η εκλιπούσα από τον πατέρα της και αυτό δεν είχε καταγραφεί στην έκθεση σφράγισης. Λείπει μία σερβάντα, και είχε πολύτιμα αντικείμενα πάνω», ανέφερε αρχικά.

Τα ξίφη, εάν πραγματικά υπήρχαν ξίφη, τότε δεν υπάρχουν όλα αυτά. Λείπουν πράγματα αξίας, δεν είναι δυνατόν να μην είχε κοσμήματα η θανούσα. Δεν έχουμε εικόνα της χρηματικής αξίας των πραγμάτων της. Και η έρευνα για τις καταθέσεις της, θα ολοκληρωθεί σύντομα και θα κληθούν να καταθέσουν και ο Μάνος Δασκαλάκης και η Ρούλα Πισπιρίγκου», κατέληξε.

Δείτε το βίντεο:

Τζωρτζίνα: Ερευνούν αν η πρώτη ανακοπή ήταν απόπειρα δολοφονίας

Οι Αρχές ερευνούν αν η πρώτη ανακοπή της Τζωρτζίνας στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο ήταν απόπειρα δολοφονίας, σύμφωνα με τον ALPHA. Πλέον η έρευνα επικεντρώνεται στο αν η Ρούλα Πισπιρίγκου έκλεισε τη μύτη και το στόμα της 9χρονης για να υποστεί ασφυξία. Τότε η άτυχη Τζωρτζίνα είχε επανέλθει μετά από προσπάθειες των γιατρών αλλά είχε μείνει τετραπληγική. Από την πλευρά της η Ρούλα Πισπιρίγκου λέει πως «προσπαθούν να μου φορτώσουν τους θανάτους και των άλλων δύο παιδιών», σύμφωνα με τον δικηγόρο της Οθωνα Παπαδόπουλο.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share