Κυριακή, 14 Αυγούστου 2022

Ρούλα Πισπιρίγκου: Μηνύει τους ιατροδικαστές και το ΑΠΘ - «Είμαι αθώα - Είναι δυνατόν να με κατηγορήσουν δύο χρόνια μετά;» (Video)

Περνά στην αντεπίθεση

27 Ιουνίου 2022 20:23
Ρούλα Πισπιρίγκου: Μηνύει τους ιατροδικαστές και το ΑΠΘ - «Είμαι αθώα - Είναι δυνατόν να με κατηγορήσουν δύο χρόνια μετά;» (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η έρευνα των Αρχών κατέληξε στο συμπέρασμα πως τα τρία παιδιά της οικογένειας Δασκαλάκη από την Πάτρα δολοφονήθηκαν. Σύμφωνα με τους ιατροδικαστές, η Τζωρτζίνα δηλητηριάστηκε ενώ η Μαλένα και η Ιριδα υπέστησαν ασφυξία. Κατηγορούμενη για τον θάνατο της 9χρονης είναι η Ρούλα Πισπιρίγκου η οποία περνά στην αντεπίθεση στέλνοντας εξώδικα στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία και το εργαστήριο τοξικολογίας του ΑΠΘ, υποστηρίζοντας πως «είμαι αθώα και θα αποδειχτεί».

Δείτε επίσης: Πάτρα: "Ύποπτος ο Μάνος Δασκαλάκης" - Νέες αποκαλύψεις από τον δικηγόρο της σπιτονοικοκυράς (video)

Σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ALPHA, στην προσπάθεια της να αποτινάξει τις κατηγορίες, η Ρούλα Πισπιρίγκου έστειλε εξώδικο στον επικεφαλής του εργαστηρίου τοξικολογίας του ΑΠΘ Νικόλαο Ράικο που έδωσε στοιχεία για τον θάνατο της Τζωρτζίνας και ουσιαστικά ανίχνευσε τη μεγάλη ποσότητα κεταμίνης. Το δεύτερο εξώδικο απευθύνεται στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία και θέτει υπό αμφισβήτηση το πόρισμα των Καρακούκη – Καλόγρηα. Η Ρούλα Πισπιρίγκου ρωτά αν έχει κρατηθεί ποσότητα αίματος από την Τζωρτζίνα και αν δεν έχει κρατηθεί συνιστά παράβαση καθήκοντος. Ζητά μάλιστα και αριθμό πρωτοκόλλου.

«Είναι δυνατόν να με κατηγορήσουν 2 χρόνια μετά ότι σκότωσα τη Μαλένα και την μπέμπα. Δεν μπορώ να πιστέψω όσα ακούω στα κανάλια. Είμαι αθώα και στο τέλος είμαι σίγουρη ότι θα αποδειχτεί» είπε η Ρούλα Πισπιρίγκου μέσα από τη φυλακή στον ALPHA.

Δείτε το βίντεο:

Τζωρτζίνα: Ερευνούν αν η πρώτη ανακοπή ήταν απόπειρα δολοφονίας

Οι Αρχές ερευνούν αν η πρώτη ανακοπή της Τζωρτζίνας στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο ήταν απόπειρα δολοφονίας, σύμφωνα με τον ALPHA. Πλέον η έρευνα επικεντρώνεται στο αν η Ρούλα Πισπιρίγκου έκλεισε τη μύτη και το στόμα της 9χρονης για να υποστεί ασφυξία. Τότε η άτυχη Τζωρτζίνα είχε επανέλθει μετά από προσπάθειες των γιατρών αλλά είχε μείνει τετραπληγική. Από την πλευρά της η Ρούλα Πισπιρίγκου λέει πως «προσπαθούν να μου φορτώσουν τους θανάτους και των άλλων δύο παιδιών», σύμφωνα με τον δικηγόρο της Οθωνα Παπαδόπουλο.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share