Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: «Η Ρούλα και ο Μάνος κάθονταν σε... Ήρθε η γιατρός και...» - Αποκαλύψεις οικογενειακού φίλου για την ημέρα θανάτου της Μαλένας (Video)

«Η Ρούλα ήταν σε άθλια κατάσταση»

24 Ιουνίου 2022 14:36
Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: «Η Ρούλα και ο Μάνος κάθονταν σε... Ήρθε η γιατρός και...» -  Αποκαλύψεις οικογενειακού φίλου για την ημέρα θανάτου της Μαλένας (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Στο μικροσκόπιο της εκπομπής “Aλήθειες με τη Ζήνα” βρέθηκε την Παρασκευή ο θάνατος της Μαλένας μέσα από σημαντικά στοιχεία και αποκαλύψεις. Οικογενειακός φίλος του Μάνου και της Ρούλας προχώρησε σε αποκαλύψεις στην εκπομπή του Star και στη Ρούλα Κουσκουρή. Παράλληλα, «βόμβα», όσον αφορά τον θάνατο της Μαλένας, προανήγγειλε με ανάρτησή του στο Twitter, ο Πέτρος Κουσουλός.

“Η Ρούλα και ο Μάνος κάθονταν σε δυο καρέκλες αγκαλιά. Ήρθε η γιατρός και είπε “αποχαιρετήστε το παιδί γιατί πρέπει να το πάρουμε”… Η Ρούλα ήταν σε άθλια κατάσταση”, τόνισε χαρακτηριστικά μιλώντας για την μέρα που η μικρή Μαλένα έφυγε από τη ζωή.

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Ξέσπασε σε κλάματα ο κουμπάρος της Ρούλας Πισπιρίγκου - «Δεν μπορώ να το πιστέψω, δεν το χωράει ο νους μου»

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Σοκ προκαλούν τα νέα στοιχεία που βλέπουν το φως της δημοσιότητας για τον θάνατο και των άλλων δυο κοριτσιών της οικογένειας Πισπιρίγκου. Παράλληλα, στα χέρια των εισαγγελέων βρίσκεται πλέον η δικογραφία για την Μαλένα και την Ίριδα. Όπως όλα δείχνουν, η Ρούλα Πισπιρίγκου θα βρεθεί εκ νέου αντιμέτωπη με τη δικαιοσύνη και θα κληθεί, με την ιδιότητα της ύποπτης τέλεσης αξιόποινης πράξης, να δώσει εξηγήσεις και για τους θανάτους των άλλων δύο παιδιών της.

Ο άνθρωπος που πάντρεψε τη Ρούλα Πισπιρίγκου και τον Μάνο Δασκαλάκη, μιλά αποκλειστικά στον Βαγγέλη Γκούμα και στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star για πρώτη φορά.

«Με το άκουσμα ότι τα παιδιά δολοφονήθηκαν δεν μπορώ να το πιστέψω γι’ αυτή τη γυναίκα που την πάντρεψα. Δεν μπορώ να το πιστέψω, δεν το χωράει ο νους μου.

Το μόνο που προσεύχομαι είναι να βρεθεί αυτό το χέρι που δημιούργησε αυτή την άσχημη κατάσταση για αυτά τα τρία αγγελούδια. Είμαι πατέρας και καταλαβαίνω. Δεν μπορώ άλλο να συνεχίζω…» είπε κλαίγοντας ο Σπύρος Κοψιάς.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share