Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Στα χέρια των Εισαγγελέων η δικογραφία για Μαλένα και Ίριδα! Πότε θα καταθέσει ξανά η Ρούλα Πισπιρίγκου - Ποια τα βήματα των εισαγγελέων (Video)

Καταιγιστικές εξλίξεις στην υπόθεση θρίλερ

24 Ιουνίου 2022 10:04
Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Στα χέρια των Εισαγγελέων η δικογραφία για Μαλένα και Ίριδα! Πότε θα καταθέσει ξανά η Ρούλα Πισπιρίγκου - Ποια τα βήματα των εισαγγελέων (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Στα χέρια των εισαγγελέων βρίσκεται πλέον η δικογραφία για την Μαλένα και την Ίριδα. Όπως όλα δείχνουν, η Ρούλα Πισπιρίγκου θα βρεθεί εκ νέου αντιμέτωπη με τη δικαιοσύνη και θα κληθεί, με την ιδιότητα της ύποπτης τέλεσης αξιόποινης πράξης, να δώσει εξηγήσεις και για τους θανάτους των άλλων δύο παιδιών της. Παράλληλα, στο «κάδρο των ερευνών για τις δολοφονίες μπαίνει και ο Μάνος Δασκαλάκης!

Το γεγονός ότι αποδείχθηκε επιστημονικά πως ο θάνατος και των τριών παιδιών της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη οφείλεται σε δολοφονία, δεν σημαίνει ότι έφτασε και στο τέλος του δράματος που συγκλόνισε ολόκληρη την Ελλάδα.

Ο φάκελος, με το πόρισμα των ιατροδικαστών και τις καταθέσεις μαρτύρων που ελήφθησαν από το τμήμα Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής, βρίσκεται ήδη στη διάθεση των δύο εισαγγελέων Πρωτοδικών, Αντώνη Ελευθεριάνου και Απόστολου Ανδρέου, οι οποίοι διενεργούν από τον περασμένο Απρίλιο την προκαταρκτική εξέταση για την υπόθεση. Πλέον οι εξελίξεις στην υπόθεση της Πάτρας αναμένονται ραγδαίες.

Ποια τα βήματα των εισαγγελέων

Ο φάκελος με το πόρισμα των ιατροδικαστών Καρακούκη- Καλόγρηα, που αποδίδει τον θάνατο των δύο παιδιών σε ασφυξία και οι καταθέσεις των δεκάδων μαρτύρων που ελήφθησαν στο πλαίσιο της προκαταρκτικής εξέτασης, μπαίνουν στο «μικροσκόπιο» των δύο εισαγγελικών λειτουργών, που έχουν την εποπτεία της έρευνας για την συγκεκριμένη υπόθεση.

Οι δύο εισαγγελείς, αφού μελετήσουν τα στοιχεία της δικογραφίας για το θρίλερ της Πάτρας και αξιολογήσουν το αποδεικτικό υλικό, θα αποφασίσουν και τις περαιτέρω κινήσεις τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA, οι εισαγγελείς θα είναι έτοιμοι στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας να αποστείλουν κλήσεις για εξηγήσεις σε υπόπτους ή σε ύποπτο/η και για τις δολοφονίες της Μαλένας και την Ίριδας.

Με βάση τα όσα προβλέπονται εκ του νόμου, πιθανότατα, όπως εκτιμάται, στις αρχές της επόμενης εβδομάδας, θα μπορέσουν να δώσουν παραγγελία για τη λήψη ανωμοτί κατάθεσης ενός ή περισσοτέρων προσώπων, για τα οποία προκύπτουν ενδείξεις τέλεσης αξιοποίνων πράξεων.

Και όπως όλα δείχνουν, η Ρούλα Πισπιρίγκου, η μητέρα των δύο κοριτσιών που κρατείται ήδη για την ανθρωποκτονία της μεγάλης της κόρης Τζωρτζίνας, θα βρεθεί εκ νέου αντιμέτωπη με τη δικαιοσύνη και θα κληθεί, με την ιδιότητα της ύποπτης τέλεσης αξιόποινης πράξης, να δώσει εξηγήσεις και για τους θανάτους των άλλων δύο παιδιών της.

Να σημειωθεί πως η κλήση για την Ρούλα Πισπιρίγκου θα ορίζει μεν να εμφανιστεί εντός των επόμενων ημερών, ωστόσο, θα της δοθεί προθεσμία, καθώς ο όγκος της δικογραφίας είναι τεράστιος.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share