Σάββατο, 27 Απριλίου 2024

Πληγωμένος ο Πέτρος Φιλιππίδης: Η αποκάλυψη του Μιχάλη Δημητρακόπουλου για τον ηθοποιό (Video)

Έως πότε εκτιμά ο δικηγόρος του ηθοποιού ότι θα κρατήσει η δίκη

24 Ιουνίου 2022 13:10
Πληγωμένος ο Πέτρος Φιλιππίδης: Η αποκάλυψη του Μιχάλη Δημητρακόπουλου για τον ηθοποιό (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Κεκλεισμένων των θυρών συνεχίζεται η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη καθώς ήρθε η σειρά της τρίτης καταγγέλλουσας που έχει ζητήσει να καταθέσει με τους δημοσιογράφους έξω από την αίθουσα, με την κατάθεσή της να προκαλεί ανατριχίλα!

Στην εκπομπή «Super Κατερίνα» μίλησε ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος, ο δικηγόρος του ηθοποιού για τις τελευταίες εξελίξεις.

«Βρισκόμαστε στην 1η Αυγούστου του 2014 όπου σύμφωνα με την καταγγέλλουσα αποπειράθηκε να τη βιάσει στο Ψυχικό και αναρωτιέμαι μέρα μεσημέρι Αύγουστο στο Ψυχικό – τον κύριο Φιλιππίδη τον ξέρει όλος ο κόσμος – είναι λογικό να κάνει απόπειρα βιασμού, όταν ο κάθε δρόμος έχει και μία κάμερα;».

«Η διαδικασία θα τραβήξει πολύ ακόμα, εκτιμώ ότι θα φτάσουμε μέχρι τα Χριστούγεννα» ανέφερε ο ποινικολόγος.

Μιλώντας για τα συναισθήματα του Πέτρου Φιλιππίδη είπε ότι είναι πολύ απογοητευμένος από εκείνους που ευεργέτησε και βρέθηκαν απέναντί του.

«Τον πληγώνει ηθοποιοί που έχουν συνυπάρξει μαζί του, που έχουν ευεργετηθεί από αυτόν, που έχουν κάνει αφιερώσεις γραπτές προς εκείνον, τώρα να πρωτοστατούν δημόσια στις επιθέσεις εις βάρος του»

«Σε φιλώ γλυκά, Πέτρο μου, χρόνια πολλά» - Τα μηνύματα της 2ης καταγγέλουσας στον Φιλιππίδη και το ερώτημα της Κικής Πακιρτζίδου

Σε απευθείας σύνδεση με τα δικαστήρια η Κική Πακιρτζίδου, συνήγορος υπεράσπισης του Πέτρου Φιλιππίδη, μίλησε το μεσημέρι της Πέμπτης στην εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα”. Παράλληλα, ο καταξιωμένος σκηνοθέτης Βασίλης Θωμόπουλος μίλησε στην εκπομπή «Το Πρωινό» για τη συνεργασία τους με τον Πέτρο Φιλιππίδη αλλά και για τις καταγγελίες που έχουν γίνει εις βάρος του στέλνοντάς τον στη φυλακή.

“Η δεύτερη καταγγέλουσα σήμερα δεν μπόρεσε να απαντήσει σε σημαντικά ερωτήματα. Πως γίνεται πολλα χρόνια μετά τον υποτιθεμένο βιασμό να στέλνει στον Πέτρο Φιλιππίδη μηνύματα με γλύκα, με αγάπη, να του λέει ‘σε φιλώ γλυκά, Πέτρο μου, χρόνια πολλά’.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share