Τετάρτη, 29 Ιουνίου 2022

Μαρτυρία «φωτιά» Βασίλη Θωμόπουλου για Πέτρο Φιλιππίδη: «Τελευταία φορά που συναντήθηκα...» (Video)

«Είχαμε κάποιες διαφορές...»

22 Ιουνίου 2022 12:32
Μαρτυρία «φωτιά» Βασίλη Θωμόπουλου για Πέτρο Φιλιππίδη: «Τελευταία φορά που συναντήθηκα...» (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο καταξιωμένος σκηνοθέτης Βασίλης Θωμόπουλος μίλησε στην εκπομπή «Το Πρωινό» για τη συνεργασία τους με τον Πέτρο Φιλιππίδη αλλά και για τις καταγγελίες που έχουν γίνει εις βάρος του στέλνοντάς τον στη φυλακή. Παράλληλα, ο Γιώργος Λαμπάτος παραχώρησε δηλώσεις στην Super Κατερίνα και στην Μένια Κούκου μίλησε για τον Πέτρο Φιλιππίδη και το περιστατικό που βίωσε από τον ίδιο.

«Ήταν πραγματικός στρατιώτης στη συνεργασία μας ο Πέτρος Φιλιππίδης. Του ζήταγες ένα και έκανε δέκα. Ήταν πολύ δοτικός και φιλότιμος. Από ότι έχω ακούσει και από άλλους συναδέλφους είναι και εξαιρετικός σκηνοθέτης και στο καλλιτεχνικό κομμάτι όλοι έχουν ενδιαφέρον να δουλέψουν μαζί του. Όλοι έχουμε δύσκολες στιγμές στις συνεργασίες μας και ο Φιλιππίδης είναι ένας έντονος άνθρωπος.

Νομίζω κανείς δεν ήξερε τον όγκο των περιστατικών για τα οποία κατηγορείται, γιατί αυτά γίνονται σε κλειστά δωμάτια. Όταν είδα την πρώτη φωτογραφία με το βλέμμα του μετά τις καταγγελίες σε βάρος του στεναχωρήθηκα πολύ. Αυτό όμως δε ζυγίζεται σε σχέση με την ταλαιπωρία των γυναικών που τον κατήγγειλαν, αν όντως έχουν βιώσει όλα αυτά που λένε. Έχω μιλήσει με τα θύματα, αλλά δεν έχουμε μιλήσει για τα περιστατικά.

Στο δικαστήριο είδα τη γυναίκα και το γιό του Φιλιππίδη από μακριά, αλλά δεν μιλήσαμε. Δεν έχω καμιά σχέση με την οικογένεια του και οι σχέσεις μου με τον Πέτρο δεν είναι καλές. Είχαμε κάποιες διαφορές οι οποίες ήταν εξαιρετικά σκληρές. Την τελευταία φορά που συναντήθηκα μαζί του, μου είπε ότι έχει σβήσει το τηλέφωνο μου».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share