Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: «Με τι μυαλό οι γονείς όντας άνεργοι έφεραν στον κόσμο 2 μωράκια;» - Όταν η Ρούλα Πισπιρίγκου έκανε κριτική! (Video)

Η ανάρτηση της 33χρονης από το παρελθόν

22 Ιουνίου 2022 14:16
Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: «Με τι μυαλό οι γονείς όντας άνεργοι έφεραν στον κόσμο 2 μωράκια;» - Όταν η Ρούλα Πισπιρίγκου έκανε κριτική! (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Μια ανάρτηση της Ρούλας Πισπιρίγκου από το παρελθόν, ενώ η δική της Μαλένα είχε φύγει από τη ζωή, εντόπισαν στο «Πρωινό», στον ΑΝΤ1. Σχεδόν απόλυτη για την αθωότητα της αδερφής της Ρούλας Πισπιρίγκου εμφανίστηκε η Δήμητρα Πισπιρίγκου στην πρώτη δήλωσή της μετά την πολύωρη κατάθεση που έδωσε την Τρίτη (21/6) στη ΓΑΔΑ και στους αστυνομικούς του ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής που ερευνούν την υπόθεση της Πάτρας.

Έγραφε τότε η Ρούλα Πισπιρίγκου: «Χωρίς γάλα δίδυμα κοριτσάκια στην Αγιά. Πατέρας και μάνα άνεργοι επί δύο χρόνια. Βλέπω αυτό το ποστ τρεις ημέρες τώρα. Και πονάω ως μάνα αλλά αναρωτιέμαι καιόλας… με τι μυαλό οι γονείς όντας άνεργοι έφεραν στον κόσμο 2 μωράκια;;;

Δεν ήξεραν τι περίμενε αυτούς και τα μωρά;;; Δεν λέω να έμεναν άνεργοι εφόσον τα είχαν φέρει στον κόσμο να το καταλάβω… αλλά τώρα γιατί;;; Αυτό για μένα είναι έγκλημα… εσείς τι λέτε;;; Μόνο εγώ είμαι παράλογη τελικά;;;»

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: «Ονειρευόταν» αποφυλάκιση η Ρούλα Πισπιρίγκου! Η ψυχολογία της 33χρονης το τελευταίο 24ωρο

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Αίσθηση προκάλεσαν τα όσα είπε ο δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου σε ότι αφορά στην ψυχολογία της, τις τελευταίες ώρες και πιο συγκεκριμένα από την στιγμή της δημοσιοποίησης του πορίσματος για τον θάνατο της Μαλένας και της Ίριδας.

Παράλληλα, νέες πληροφορίες ήρθαν και σε ότι αφορά στην πολύωρη κατάθεση της αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου, Δήμητρας η οποία παρέμεινε χθες παραπάνω από 9 ώρες στη ΓΑΔΑ.

Πλέον όπως είπε ο δικηγόρος, «αρχίζει και λυγίζει συναισθηματικά». Μάλιστα συμπλήρωσε ότι: «δεν ξέρω εάν μπορεί να ‘σηκώσει’ αυτό που συμβαίνει τώρα». Στο σημείο αυτό να υπενθυμίσουμε ότι η γυναίκα στην οποία αναφέρεται ο κ. Ζάρδας, είναι η ίδια γυναίκα που έθαψε τρία παιδιά σε τρία χρόνια.

Σε ότι αφορά στο τι έρχεται συνολικά στην υπόθεση, ο δικηγόρος της μητέρας των τριών παιδιών είπε εμμέσως πλην σαφώς ότι περιμένουν κλήση για επιπλέον κατάθεση της Πισπιρίγκου, μετά το πόρισμα των ιατροδικαστών Καρακούκη – Καλογρηά.

Μάλιστα χθες ο δικηγόρος της Όθωνας Παπαδόπουλος είπε ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου περίμενε ότι θα κατέθετε τα χαρτιά για αποφυλάκιση, τονίζοντας την άσχημη ψυχολογική της κατάσταση και τον πανικό της.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share