Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Ξεσπά η Ρούλα Πισπιρίγκου: «Πάνε να μου φορτώσουν και τους άλλους δύο θανάτους»

«Έκπληξη και έντονη ανησυχία είναι η αντίδρασή της»

20 Ιουνίου 2022 21:53
Ξεσπά η Ρούλα Πισπιρίγκου: «Πάνε να μου φορτώσουν και τους άλλους δύο θανάτους»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Δολοφονία δείχνει το πόρισμα των ιατροδικαστών για τους θανάτους της Μαλένας και της Ιριδας και η Ρούλα Πισπιρίγκου, σύμφωνα με τον δικηγόρο της, Οθωνα Παπαδόπουλο, είναι ιδιαίτερα ανήσυχη.

Ο δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου αναφέρθηκε - μιλώντας στο δελτίο ειδήσεων του Alpha - στην πρώτη αντίδραση της 33χρονης τη στιγμή που εκείνη έμαθε για τη δημοσιοποίηση του πορίσματος, το οποίο κάνει λόγο για «βίαιο μηχανισμό θανάτου». «Έκπληξη και έντονη ανησυχία είναι η αντίδρασή της. Λέει από την πρώτη στιγμή πως δεν θα μπορούσε να στραφεί έναντι στα παιδιά της», ανέφερε ο δικηγόρος της 33χρονης μητέρας που κρατείται στις φυλακές Κορυδαλλού για τη δολοφονία της 9χρονης Τζωρτζίνας. Η Ρούλα Πισπιρίγκου φέρεται να είπε επίσης στον δικηγόρο της ότι «πάνε να μου φορτώσουν και τους θανάτους των άλλων δύο παιδιών».

Ο Όθωνας Παπαδόπουλος σημείωσε επίσης πως το συγκεκριμένο έγγραφο με το πόρισμα δεν έχει έρθει στα χέρια του και για να τοποθετηθεί επίσημα. Ο δικηγόρος σημείωσε πως το πόρισμα θα σταλεί στους τεχνικούς συμβούλους της πλευράς Πισπιρίγκου και στη συνέχεια θα γίνει νέα επικοινωνία.

Νωρίτερα, ο Όθωνας Παπαδόπουλος μιλώντας στην εκπομπή Live News του Mega αναφέρθηκε στο πανάκι με το αίμα που βρέθηκε στο κρεβάτι της Ίριδας, σημειώνοντας πως αν η Ρούλα Πισπιρίγκου ήταν ένοχη τότε θα έκρυβε το πανί.

«Δεν υπάρχει περίπτωση η κόρη μου να σκότωσε τα τρία της παιδιά»

Η μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου επιμένει ότι η κόρη της είναι αθώα. Στη νέα της κατάθεση ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει περίπτωση να σκότωσε τα τρία της παιδιά. Η Ελένη Λεγάτου, σύμφωνα με την εκπομπή Tlive, κατέθεσε για πάνω από 4 ώρες στο Ανθρωποκτονιών και υπερασπίστηκε την κόρη της. «Δεν υπάρχει περίπτωση η κόρη μου να σκότωσε τα τρία της παιδιά», φέρεται να κατέθεσε η μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share