Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Αίσιο τέλος στην εξαφάνιση του Θύμιου Μπουγά: Εντοπίστηκε ο 39χρονος στον Πύργο – «Τρομαγμένο αγρίμι»

Η ιστορία που συγκίνησε όλο το πανελλήνιο

18 Ιουνίου 2022 19:54
Αίσιο τέλος στην εξαφάνιση του Θύμιου Μπουγά: Εντοπίστηκε ο 39χρονος στον Πύργο – «Τρομαγμένο αγρίμι»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Εντοπίστηκε το απόγευμα του Σαββάτου (18/6) ο 39χρονος Θύμιος Μπουγάς στην περιοχή του Πύργου. Μάλιστα σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες είναι καλά στην υγεία του.

Ο 39χρονος Θύμιος κυκλοφορούσε τις τελευταίες ημέρες στην περιοχή του Αγίου Σπυρίδωνα εκεί όπου τελικά τον εντόπισαν σε ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι οι άνδρες της αστυνομίας. Αυτή τη στιγμή ο 39χρονος Θύμιος οδηγείται στην υποδιεύθυνση ασφαλείας Ηλείας προκειμένου να διαπιστωθεί ότι όλα είναι καλά.

Διαβάστε επίσης: Θρίλερ στο Χαϊδάρι: Αγωνία για την 16χρονη που εξαφανίστηκε - Απαγωγή από Ρομά καταγγέλλει η μητέρα της (photo)

Τρομαγμένο αγρίμι

Στο ερειπωμένο σπίτι επί της οδού Αγίου Σπυρίδωνος, οι αστυνομικοί βρήκαν κυριολεκτικά ένα τρομαγμένο αγρίμι, σύμφωνα με πληροφορίες της Αγγελικής Νικολούλη. Ο φόβος τον έκανε να βγαίνει στους δρόμους βαθιά μεσάνυχτα και να ψάχνει για τροφή στους κάδους απορριμμάτων. Εκεί τον είδε ένας κάτοικος, τον αναγνώρισε και τον φώναξε με το όνομά του.

Ο Θύμιος άρχισε να τρέχει και χάθηκε και πάλι μέσα στη νύχτα. Μετά από αυτή την πληροφορία, οι αστυνομικοί όργωσαν κυριολεκτικά την περιοχή και τον εντόπισαν.

Όλο αυτόν τον ενάμιση μήνα που πέρασε από την εξαφάνισή του, κρυβόταν μην τυχόν ξαναπέσει πάνω στην άγρια παρέα που τον τρομοκρατούσε. Θα εξεταστεί από γιατρούς και η κοινωνική υπηρεσία του Δήμου Πύργου θα τον βοηθήσει να ξανασταθεί στα πόδια του. Σημειώνεται ότι είχε εξαφανιστεί από την ίδια περιοχή, την Τετάρτη 4 Μαΐου.

Υπόθεση Άλεξ: Νέα συγκλονιστικά στοιχεία έρχονται στο "φως" - «Ίσως τον “έχτισαν”»

Με αφορμή τα συνεχώς αυξανόμενα περιστατικά bullying η εκπομπή «Φως στο Τούνελ» μίλησε με τη μητέρα του άτυχου Άλεξ, ο οποίος εξαφανίστηκε τον Φεβρουάριο του 2006 από τη Βέροια πριν από 16 χρόνια και η σορός του δεν βρέθηκε ποτέ. Έκτοτε έχει γίνει σύμβολο του σχολικού εκφοβισμού με τον πλέον τραγικό τρόπο. Την ίδια στιγμή, σοκάρουν τα νέα στοιχεία στην υπόθεση εξαφάνισης του 6χρονου από τη Κηφισιά.

Δεκαέξι χρόνια μετά το θάνατο του Άλεξ στη Βέροια η μητέρα του 11χρονου, η Νατέλα, μίλησε για τους δράστες της επίθεσης, για τον νεκρό γιο της που δεν βρέθηκε ποτέ, αλλά και για δυο νέες μαρτυρίες σχετικά με την τύχη του παιδιού.

Η Νατέλα ανέφερε πως μια γυναίκα της είπε πως στην περιοχή Μπαρμπούτα γίνονταν εργασίες την επόμενη μέρα από την εξαφάνισή του παιδιού.

Η Μπαρμούτα είναι η περιοχή που υπέδειξε ένας από τους ανήλικους δράστες, λέγοντας πως εκεί μετέφεραν με ένα καρότσι τον άτυχο Άλεξ: «Είχαν πει ότι τον κατέβασαν εδώ και ο ίδιος είχε ισχυριστεί ότι μετά έφυγε και δεν ήξερε τι έγινε. Αυτοί που παραδέχτηκαν την πράξη, δεν έλεγαν μέχρι το τέλος τι συνέβη. Από εκεί και πέρα, υπήρχαν μόνο σενάρια. Εγώ θυμάμαι που είχε όντως χιόνι γιατί και τα σκυλιά που ήρθαν, δεν μπορούσαν να τα χρησιμοποιήσουν, λόγω του χιονιού. Χειμώνα βράδυ δεν περνάει ψυχή από αυτό το σημείο».

«Υπάρχει τώρα μαρτυρία από μία κυρία. Νωρίς το πρωί της επόμενης ημέρας, έπρεπε να κάνει μία καθιερωμένη εργασία σε κοντινή απόσταση και δεν την άφησαν δύο εργάτες να περάσει από αυτό το σημείο. Την έδιωξαν στην ουσία, ήταν σαν κάτι να ήθελαν να κρύψουν. Η περιοχή και η ημερομηνία της έκαναν εντύπωση. Επειδή έγινε εκπομπή σ’ εσάς, αφιερωμένη στην υπόθεση και είχατε αναφερθεί σε κάποια οικοδομικά έργα στο σημείο, εγώ πιστεύω πρέπει να είναι το ίδιο», τόνισε η Νατέλα.

Σημειώνεται πως η μαρτυρία της άτυχης μάνας ενισχύει τις υποψίες πως κάποιοι «έχτισαν» το άψυχο σώμα του Άλεξ για να μη βρεθεί ποτέ.

Μάλιστα, στην εκπομπή αναφέρθηκε πως ο Δήμος της Βέροιας όσο και άλλες υπηρεσίες, δεν πραγματοποίησαν εκείνη την ημέρα εργασίες στην Μπαρμπούτα. Η μάρτυρας μπορεί να υποδείξει το σημείο για συγκεκριμένη έρευνα.

Ο δικηγόρος της Νατέλας, Μανώλης Αναστασάκης, που βρισκόταν στο πλατό της εκπομπής, είπε πως θα ενημερώσει επίσημα την εισαγγελία της περιοχής για τη νέα μαρτυρία: «Η μητέρα ζει με την ελπίδα να βρει το σώμα του παιδιού της κι αν υπάρχει έστω και μία πιθανότητα να βρίσκεται σ’ αυτό το χώρο που της είπαν, θα πρέπει να ερευνηθεί», τόνισε.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share