Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Δίκη πρώην ντράμερ Πυξ Λαξ: «Βιάστηκε η ψυχή της κόρης μου» - Ο κατηγορούμενος ζητά να εξεταστεί αν πάσχει από παιδοφιλία! (video)

Τι είπε ο κατηγορούμενος και γιατί πήγε στα δικαστήρια με βερμούδα

17 Ιουνίου 2022 13:54
Δίκη πρώην ντράμερ Πυξ Λαξ: «Βιάστηκε η ψυχή της κόρης μου» - Ο κατηγορούμενος ζητά να εξεταστεί αν πάσχει από παιδοφιλία! (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Με καθυστέρηση δυο, περίπου, ωρών άνοιξε η αυλαία της δίκης του 70χρονου πρώην ντράμερ των Πυξ Λαξ που δικάζεται, σε δεύτερο βαθμό, για την σεξουαλική κακοποίηση ενός 8χρονου κοριτσιού.

Αφορμή για την καθυστέρηση ήταν η αμφίεση του κατηγορούμενου καθώς δεν κατάφερε η οικογένεια του να του παραδώσει εγκαίρως το κοστούμι που επιθυμούσε να φορέσει. Αποτέλεσμα ήταν να εμφανιστεί ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Εφετείου με βερμούδα και μακό μπλουζάκι. Οι συνήγοροι επέρριψαν ευθύνες στην διεύθυνση της φυλακής για την αναστάτωση.

Δείτε επίσης: «Πήγαιναν στο σπίτι του Δημήτρη Λιγνάδη γιατί ήθελαν να γίνουν Ρουβάς»: Απάντησε για τις «περίεργες προσωπικότητες» η Ελένη Κούρκουλα στην κατάθεσή της (video)

«Δεν είναι αμφίεση αυτή, του έχουμε φέρει τα ρούχα και κανείς δεν είναι αρμόδιος να του τα παραδώσει και ο κατηγορούμενος δεν αισθάνεται άνετα ενώπιών σας» ανέφερε η υπεράσπιση με τον εισαγγελέα να εξηγεί ότι είχαν τεθεί θέματα ασφαλείας και για το λόγο αυτό δεν επετράπη να αλλάξει ρούχα. Τελικά, το δικαστήριο έλυσε το θέμα αποφασίζοντας τα ρούχα του κατηγορούμενου να περάσουν από το μηχάνημα x-ray ώστε «να μπορέσει να εμφανιστεί όπως θέλει».

«Το παιδί μου είπε ότι ντρεπόταν και γι’ αυτό δεν μου είχε πει τίποτα»

Η εκδίκαση της υπόθεσης ξεκίνησε μετά από δυο διακοπές με την κατάθεση της μητέρας της ανήλικης που τον καταγγέλλει ότι την κακοποίησε. Η γυναίκα κατέθεσε πως άρχισε να υποψιάζεται πως κάτι συμβαίνει, το Πάσχα του 2013, όταν ένα άλλο κοριτσάκι γειτόνων είπε ότι ο κατηγορούμενος, επίσης γείτονας τους, της ζήτησε να κατεβάσει τα εσώρουχά του.

«Ο σύζυγός μου άκουσε τον πατέρα του άλλου κοριτσιού να φωνάζει στο παιδί να φύγει από το σπίτι του κατηγορούμενου» περιέγραψε και στη συνέχεια ανέφερε ότι όταν ρώτησε την κόρη της εκείνη της απάντησε: «έπιασε το πιπί μου και τον πωπό μου και έβαλε το χέρι μου να πιάσω το δικό του πουλί».

«Σοκαρίστηκα, το παιδί μου είπε ότι ντρεπόταν και γι’ αυτό δεν μου είχε πει τίποτα» είπε και συμπλήρωσε ότι όταν αποφάσισε να κάνει καταγγελία ο κατηγορούμενος της τηλεφώνησε και άρχισε να φωνάζει «τι πας να κάνεις; Θα κλείσουν σπίτια…».

«Το παιδί μου από το 2012 είχε αρχίσει να έχει νυχτερινή ενούρηση. Πήγα λοιπόν σε ειδικό. Το παιδί ένιωθε ντροπή. Ο κατηγορούμενος την έβαζε και έβλεπε ταινίες παιδικά, συναυλίες των Πυξ Λαξ και την έπιανε στο σώμα, την απασχολούσε με κάτι που της άρεσε στην τηλεόραση κι εκείνος την άγγιζε.

Μπορεί να μην είναι βιασμός, αλλά βιάστηκε η ψυχή της, έχασε την εμπιστοσύνη στους ανθρώπους φοβόταν όταν την άγγιζαν στο σχολείο να την πουν «μπράβο» για κάτι. Δεν την άφηνα να πηγαίνει σε σπίτια φίλων της, εάν υπήρχε μπαμπάς στο σπίτι.

Δεν μπορούσε να μεγαλώσει φυσιολογικά, γιατί; Γιατί ο κατηγορούμενος ήθελε να ασκήσει τα διαστροφικά του ένστικτα στο δικό μου παιδί… Τα έκανε αυτά όταν ήταν μόνος. Από το 2011 έως το 2013. Και είχε προετοιμάσει το έδαφος με τα χαϊδέματα στην κοιλίτσα.

Δεν μπορούσα να φανταστώ ότι κάτω από το τραπέζι που ήμασταν όλοι αυτός θα χάιδευε το παιδί.» κατέθεσε η μητέρα του νεαρού κοριτσιού. Η μάρτυρας ανέφερε ότι η κόρη της, πλέον, είναι στη Β’ Λυκείου και θέλει να σπουδάσει ψυχολογία. «Έχει κάνει εκπληκτική πρόοδο, αλλά θεωρώ ότι όλα αυτά θα την ακολουθούν στη ζωή της, στις σχέσεις της, στο γάμο της. Την παρακολουθεί ακόμα ειδικός.» τόνισε.

«Ζητεί να εξεταστεί για το εάν πάσχει από παιδοφιλία»

Ο 70χρονος, ο οποίος πρωτόδικα έχει καταδικαστεί σε κάθειρξη 12 ετών ενώ είναι προφυλακισμένος, μετά από νέες καταγγελίες και ανηλίκων κοριτσιών σε βάρος του, μέσω του δικηγόρου του υπέβαλε αίτημα να οριστεί πραγματογνώμονας από το δικαστήριο προκειμένου να εξετάσει αν είναι παιδόφιλος.

«Μεθοδευμένα ελήφθη η κατάθεση της ανήλικης. Ο κατηγορούμενος δηλώνει αθώος και ζητεί να εξεταστεί για το εάν πάσχει από παιδοφιλία» ανέφερε χαρακτηριστικά ο συνήγορος υπεράσπισης του ντράμερ με τον εισαγγελέα να επιφυλάσσεται να προτείνει επί του αιτήματος.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share