Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

«Πήγαιναν στο σπίτι του Δημήτρη Λιγνάδη γιατί ήθελαν να γίνουν Ρουβάς»: Απάντησε για τις «περίεργες προσωπικότητες» η Ελένη Κούρκουλα στην κατάθεσή της (video)

Όσα είπε στο δικαστήριο η πολιτικός και στενή φίλη του σκηνοθέτη

17 Ιουνίου 2022 12:18
«Πήγαιναν στο σπίτι του Δημήτρη Λιγνάδη γιατί ήθελαν να γίνουν Ρουβάς»: Απάντησε για τις «περίεργες προσωπικότητες» η Ελένη Κούρκουλα στην κατάθεσή της (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η δίκη του Δημήτρη Λιγνάδη συνεχίζεται και εχθές Πέμπτη 16 Ιουνίου έδωσε την κατάθεσή της στο Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο η πολιτικός και στενή φίλη του σκηνοθέτη, Ελένη Κούρκουλα.

Δείτε επίσης: «Άγρια» κόντρα Αλέξη Κούγια και Φαίης Σκορδά: Μήνυση και αγωγή με αποζημίωση 100.000 ευρώ από τον ποινικολόγο!

Μέρος της κατάθεσης προβλήθηκε σήμερα στο «Πρωινό» του ANT1.

Γ.Β.: Αναφέρατε τους όρους περίεργες προσωπικότητες για τους καταγγέλλοντες. Τι εννοείτε;

Ε.Κ.: Είναι κάποιοι νεαροί που λένε ότι ονειρεύονταν να γίνουν οι ένας Ρουβάς κι ο άλλος μεγάλος σταρ. Αναρωτιέμαι από την επαφή τους με τον Λιγνάδη, έκαναν κάτι άλλο προς αυτήν την κατεύθυνση, προσπάθησαν να μπούνε σε αυτόν το χώρο, Πήγαν σε ένα ωδείο; Μια σχολή; Μου φαίνονται περίεργοι άνθρωποι που λένε τον πήρα από το αεροδρόμιο τηλέφωνο, πήγαμε σπίτι μου, μου την έπεσε και ξαναπήγα σπίτι του διότι ήθελα να γίνω Ρουβάς.

Έχω καταλάβει ότι ο Αλί έκανε για λίγο καιρό δεσμοφύλακας στην Σουηδία και μετά είδα ότι έχει μια περίεργη επαγγελματική ζωή στο Ντουμπάι. Είδα φωτογραφίες του. Πώς ξαφνικά βρέθηκε να κάνει real estate; Εγώ στη ζωή μου δεν έχω συναντήσει τέτοιους ανθρώπους, πρώτη φορά εδώ. Δεν διέγνωσα στον πρώτο καταγγέλλοντα ένα παιδί που μπήκε στο μόχθο της ζωής για να κατακτήσει το όνειρό του.

Γ.Β.: Τι περίεργο βρίσκετε σε έναν άνθρωπο που αγαπά τη γυμναστική και βγάζει φωτογραφίες το σώμα του;

Ε.Κ.: Εγώ δεν είπα για φωτογραφίες.

Γ.Β.: Παιδιά έχετε;

Ε.Κ.: Όχι.

Γ.Β.: Ξέρετε πόσα παιδιά προσπαθούν να μπούνε στο χώρο και ονειρεύονται από μικρή ηλικία;

Ε.Κ.: Να μη γίνονται τα παιδιά… Η πίστη μου τόσα χρόνια που υπηρέτησα το θέατρο είναι ότι είναι άνθρωποι που δούλεψαν στο θέατρο κι είχαν ταλέντο. Δεν έγινε η δουλειά στα κρεβάτια.

Μ.Κ.: Γιατί χρησιμοποιήσατε αυτή τη λέξη…. για καταγγέλλοντες;

«Ήταν λίγο μαραθώνια και εξοντωτική η κατάθεση. Τελείωσε όμως και έχω μια πολύ θετική διαίσθηση. Είπα πως υπάρχει τρομοκρατικό κλίμα που πολλοί συνάδελφοι ηθοποιοί που θα μπορούσαν να έρθουν υπάρχει το Twitter που καταριέται και βρίζει. Και τα κανάλια που δυστυχώς πάρα πολύ καιρό δε νομίζω πως έχουν κάνει και την καλύτερη πληροφόρηση. Οπότε όλος ο κόσμος είναι μαζεμένος» δήλωσε η Ελένη Κούρκουλα στις τηλεοπτικές κάμερες που την περίμεναν έξω από το δικαστήριο.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share