Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

«Πέθαναν» τον Πέτρο Φιλιππίδη! «Είναι ανατριχιαστικό να δικάζεται ένας άνθρωπος και να είναι και νεκρός» - Κόλαφος η δικηγόρος του (Video)

«Πρόθεση του ηθοποιού να κινηθεί νομικά»

16 Ιουνίου 2022 14:11
«Πέθαναν» τον Πέτρο Φιλιππίδη! «Είναι ανατριχιαστικό να δικάζεται ένας άνθρωπος και να είναι και νεκρός» - Κόλαφος η δικηγόρος του (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

«Πέθαναν» τον Πέτρο Φιλιππίδη με τις φήμες να οργιάζουν, την ώρα μάλιστα που είναι σε πλήρη εξέλιξη η δίκη του ηθοποιού που κατηγορείται για βιασμό κατ’εξακολούθηση, αλλά και δύο απόπειρες βιασμού εις βάρος τριών γυναικών συναδέλφων του. Με αργούς ρυθμούς διεξάγεται η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη, εξαιτίας των συνεχών εντάσεων και διακοπών από τις πλευρές των συνηγόρων των δύο πλευρών.

«Πέθαναν» τον Φιλιππίδη: Οργισμένη απάντηση της δικηγόρου του

Για την ψευδή είδηση που κάνει τον γύρο του διαδικτύου μίλησε η δικηγόρος του ηθοποιού, Κυριακή Πακιρτζίδου. «Είναι τρομοκρατικό, ανατριχιαστικό να δικάζεται ένας άνθρωπος και να είναι και νεκρός», είπε σε οργισμένο ύφος.

«Πρόθεση του ηθοποιού να κινηθεί νομικά»

«Ο Πέτρος Φιλιππίδης δεν είναι νεκρός, είναι ζωντανός είναι αθώος, το δικαστήριο του θα ολοκληρωθεί” τόνισε και προανήγγειλε την πρόθεση του ηθοποιού να κινηθεί νομικά. “Κάποτε πρέπει να μπει μια τελεία, γιατί όταν κάποιος δεν βάζει μόνος του τελεία πρέπει να τη βάλει η Δικαιοσύνη», σημείωσε.

Δίκη Πέτρου Φιλιππίδη: Οι φωτογραφίες-ντοκουμέντο που θα παρουσιαστούν στο δικαστήριο - Ο κρυφός «άσσος στο μανίκι» του ηθοποιού

Σε εξέλιξη βρίσκεται η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη και η εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου αποκάλυψε ένα από τα κρυφά χαρτιά της πλευράς του ηθοποιού για την υπεράσπιση του, το οποίο αναμένεται να εμφανίσουν εν καιρώ οι δικηγόροι του. Παράλληλα, ανατριχιάζει η 2η καταγγέλλουσα με την περιγραφή για την απόπειρα βιασμού της από τον Πέτρο Φιλιππίδη.

Σύμφωνα με τη «Super Κατερίνα», υπάρχουν κάποιες φωτογραφίες, που δείχνουν κάποιες από τις καταγγέλουσες, σε πρεμιέρα θεατρικής παράστασης του Πέτρου Φιλιππίδη, μετά τη χρονική περίοδο που τον κατηγορούν για τις επιθέσεις.

Συγκεκριμένα, στις φωτογραφίες αυτές εμφανίζονται κάποιες από τις καταγγέλουσες, να φωτογραφίζονται δίπλα στον ηθοποιό, με την πλευρά του, να θέλει να δείξει ότι οι ίδες είχαν καλές σχέσεις μαζί του.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share