Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Χαμός στη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη: Διακόπηκε λόγω... έντασης - Ξέσπασε σε κλάματα η καταγγέλλουσα

Όλο το παρασκήνιο

13 Μαΐου 2022 11:12
Χαμός στη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη: Διακόπηκε λόγω... έντασης - Ξέσπασε σε κλάματα η καταγγέλλουσα
(ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ/EUROKINISSI)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Συνεχίζεται η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη σήμερα στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο, με την κατάθεση της πρώτης καταγγέλλουσας. Όπως μετέφερε ο Θάνος Βάγιος στο Πρωινό, η πέμπτη συνεδρίαση ξεκίνησε με ένταση, όταν τον λόγο πήρε η κα Μπακιρτζίδη -δεύτερη συνήγορος υπεράσπισης- για να θέσει τα δικά της ερωτήματα στη μηνύτρια. Οι τόνοι ανέβηκαν με αποτέλεσμα η έδρα να ζητήσει την προσωρινή διακοπή της διαδικασίας, μέχρι να ηρεμήσουν οι τόνοι.

Στο μεταξύ, η δεύτερη καταγγέλλουσα, η οποία αναμένεται να καταθέσει τη Δευτέρα αν σήμερα ολοκληρωθεί η κατάθεση της πρώτης, ξέσπασε σε κλάματα στον διάδρομο καθώς η συναισθηματική φόρτιση είναι μεγάλη.

Χαμός στη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη

Στο πλευρό της έσπευσαν αμέσως η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου, η Λένα Δροσάκη, που ήταν γι’ ακόμα μία ημέρα στο δικαστήριο για να υποστηρίξουν το σύνολο των κατηγοριών εις βάρος του Πέτρου Φιλιππίδη.

Δίκη Πέτρου Φιλιππίδη: «Δεν υπάρχει...» - Η δημόσια διάψευση του Μιχάλη Δημητρακόπουλου για τον ηθοποιό

Ο δικηγόρος του Πέτρου Φιλιππίδη, Μιχάλης Δημητρακόπουλος, με δήλωσή του στο Πρωινό θέλησε να βάλει κάποια πράγματα στη θέση τους, όσον αφορά στην κατάθεση της πρώτης καταγγέλλουσας που έχει δει το φως της δημοσιότητας. Να υπενθυμίσουμε ότι η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη θα συνεχιστεί την Παρασκευή 1/4 στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Αθηνών. Ο ηθοποιός κατηγορείται για έναν βιασμό κατ’ εξακολούθηση και δύο απόπειρες.

«Σε πρόσφατες εκπομπές προβλήθηκε δήθεν απόσπασμα κατάθεσης καταγγέλλουσας σε βάρος του Πέτρου Φιλιππίδη με το εξής περιεχόμενο: “Του ξέφυγα, έτρεξα στο διάδρομο. Με πρόλαβε, με έπιασε από το λαιμό και μου έκανε ό,τι μου έκανε”. Ρητά και κατηγορηματικά δεν υπάρχει τέτοια κατάθεση σε βάρος του Πέτρου Φιλιππίδη.

Δυστυχώς η δίκη γίνεται κεκλεισμένων των θυρών και έτσι η κοινή γνώμη δεν πληροφορείται τα όσα συμβαίνουν στο ακροατήριο. Η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει πριν δημοσιευθεί μια πληροφορία σε βάρος του κατηγορούμενου, να ελέγχεται πρώτα η ακρίβειά της» δήλωσε ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share