Τετάρτη, 17 Απριλίου 2024

Έφτασε στο δικαστήριο ο Πέτρος Φιλιππίδης: Συνεχίζεται η δίκη του με την κατάθεση της πρώτης καταγγέλουσας (Video)

Όλες οι εξελίξεις στην υπόθεση

13 Μαΐου 2022 10:03
Έφτασε στο δικαστήριο ο Πέτρος Φιλιππίδης: Συνεχίζεται η δίκη του με την κατάθεση της πρώτης καταγγέλουσας (Video)
(ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ/EUROKINISSI)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Συνεχίζεται η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο, ο οποίος κατηγορείται για για έναν βιασμό και δύο απόπειρες, έπειτα από καταγγελίες συναδέλφων του σε βάρος του.

Η δίκη θα ξεκινήσει με την εξέταση της πρώτης καταγγέλουσας και θα της υποβληθούν ερωτήσεις από τον συνήγορο του ηθοποιού. Παράλληλα, διαβάστε εδώ το επιχείρημα του Μιχάλη Δημητρακόπουλου για να σώσει τον Πέτρο Φιλιππίδη.

Οι δύο από τις 3 καταγγέλουσες, έχουν επιλέξει να γίνει η δίκη κεκλεισμένων των θυρών. Σημειώνεται πως το αίτημα για αναπαράσταση του βιασμού, που είχε ζητηθεί από την πλευρά του Πέτρου Φιλιππίδη, καθώς θεώρησαν ότι η καταγγέλουσα είχε πέσει σε αντιφάσεις, είχε απορριφθεί και μετά την εξέταση της πρώτης καταγγέλουσας, αναμένεται και η εξέταση άλλων μαρτύρων για την υπόθεση.

Δίκη Πέτρου Φιλιππίδη: «Δεν υπάρχει...» - Η δημόσια διάψευση του Μιχάλη Δημητρακόπουλου για τον ηθοποιό

Ο δικηγόρος του Πέτρου Φιλιππίδη, Μιχάλης Δημητρακόπουλος, με δήλωσή του στο Πρωινό θέλησε να βάλει κάποια πράγματα στη θέση τους, όσον αφορά στην κατάθεση της πρώτης καταγγέλλουσας που έχει δει το φως της δημοσιότητας. Να υπενθυμίσουμε ότι η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη θα συνεχιστεί την Παρασκευή 1/4 στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Αθηνών. Ο ηθοποιός κατηγορείται για έναν βιασμό κατ’ εξακολούθηση και δύο απόπειρες.

«Σε πρόσφατες εκπομπές προβλήθηκε δήθεν απόσπασμα κατάθεσης καταγγέλλουσας σε βάρος του Πέτρου Φιλιππίδη με το εξής περιεχόμενο: “Του ξέφυγα, έτρεξα στο διάδρομο. Με πρόλαβε, με έπιασε από το λαιμό και μου έκανε ό,τι μου έκανε”. Ρητά και κατηγορηματικά δεν υπάρχει τέτοια κατάθεση σε βάρος του Πέτρου Φιλιππίδη.

Δυστυχώς η δίκη γίνεται κεκλεισμένων των θυρών και έτσι η κοινή γνώμη δεν πληροφορείται τα όσα συμβαίνουν στο ακροατήριο. Η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει πριν δημοσιευθεί μια πληροφορία σε βάρος του κατηγορούμενου, να ελέγχεται πρώτα η ακρίβειά της» δήλωσε ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share