Τετάρτη, 19 Ιουνίου 2024

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: «Το πόρισμα Καρακούκη - Καλογριά θα φέρει στο φως...» - Νέες αποκαλύψεις για τους θανάτους των κοριτσιών (Video)

Το ομοφοβικό & ρατσιστικό παραλήρημα της Ρούλας Πισπιρίγκου

16 Ιουνίου 2022 10:55
Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: «Το πόρισμα Καρακούκη - Καλογριά θα φέρει στο φως...» - Νέες αποκαλύψεις για τους θανάτους των κοριτσιών (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Ο δημοσιογράφος, Γιώργος Αναστασόπουλος μίλησε στην κάμερα του «Mega Καλημέρα» για το πόρισμα που αναμένεται από μέρα σε μέρα για τους θανάτους της Ίριδας και της Μαλένας. Παράλληλα, διαβάστε εδώ τον λόγο που ο υποψήφιος αγοραστής δεν ολοκλήρωσε την αγορά του σπιτιού της μητέρας της Ρούλας.

Τα νέα στοιχεία, η επανεξέταση ιστοπαθολογικών ευρημάτων και οι νέες τοξικολογικές εκθέσεις, στις οποίες δεν ανιχνεύθηκαν ύποπτες ουσίες, εξετάστηκαν ενδελεχώς, συνδυαστικά και υπό νέο πρίσμα από τους έμπειρους ιατροδικαστές. Τα επόμενα 24ωρα θα κατατεθεί το ιατροδικαστικό πόρισμα που θα ανοίξει νέο κύκλο ερευνών και καταθέσεων για την υπόθεση των τριών παιδιών από την Πάτρα.

«Δώσατε στους Αλβανούς θάλασσες να κάνουν μπάνιο... Έφεραν βρωμιά, π@#τ@ν@ς και ναρκωτικά...» - Το ομοφοβικό & ρατσιστικό παραλήρημα της Ρούλας Πισπιρίγκου

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Την ακόμη πιο σκοτεινή πλευρά της Ρούλας Πισπιρίγκου έφερε στο φως η εκπομπή το «Πρωινό» προβάλοντας το ομοφοβικό και ρατσιστικό παραλήρημά της 33χρονης κατηγορούμενης μέσα από μία πληθώρα αναρτήσεων που είχε κάνει η ίδια στο παρελθόν. Επίσης, καλεσμένος στην εκπομπή βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης ο ιατροδικαστής Γρηγόρης Λέων, σχολιάζοντας όλες τις τελευταίες εξελίξεις στο θρίλερ της Πάτρας.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο όλα όσα είχε γράψει η Ρούλα Πισπιρίγκου για τους Αλβανούς και τους «μαύρους»:

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share