Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: «Πέταξε όλα τα πράγματα...» - Ο λόγος που υποψήφιος αγοραστής δεν ολοκλήρωσε την αγορά του σπιτιού της μητέρας της Ρούλας

Τα στοίχεια που έρχονται στο φως για την υπόθεση θρίλερ

15 Ιουνίου 2022 13:50
Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: «Πέταξε όλα τα πράγματα...» - Ο λόγος που υποψήφιος αγοραστής δεν ολοκλήρωσε την αγορά του σπιτιού της μητέρας της Ρούλας
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Οι εξελίξεις αναφορικά με την υπόθεση της Πάτρας δεν έχουν τέλος καθώς ολοένα και περισσότερες πληροφορίες βγαίνουν στην επιφάνεια που "καίνε" τόσο την Ρούλα Πισπιρίγκου η οποία κρατείται στις φυλακές Κορυδαλλού όσο και τον Μάνο Δασκαλάκη.

Συγκεκριμένα, το πρωί της Τετάρτης (15/6) μέσα από την εκπομπή «Το Πρωινό» ο υποψήφιος αγοραστής για το σπίτι της μητέρας της Ρούλας αποκάλυψε τον πραγματικό λόγο που δεν ολοκλήρωσε την αγορά του.

Παράλληλα, την ακόμη πιο σκοτεινή πλευρά της Ρούλας Πισπιρίγκου έφερε στο φως η εκπομπή το «Πρωινό» προβάλοντας το ομοφοβικό και ρατσιστικό παραλήρημά της 33χρονης κατηγορούμενης μέσα από μία πληθώρα αναρτήσεων που είχε κάνει η ίδια στο παρελθόν.

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Κόλαφος ο Γρηγόρης Λέων - «Θα “μιλήσουν” τα παιδιά μέσα από τα ευρήματα και...»

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Καλεσμένος στην εκπομπή "Το Πρωινό" βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης ο ιατροδικαστής Γρηγόρης Λέων, σχολιάζοντας όλες τις τελευταίες εξελίξεις στο θρίλερ της Πάτρας. Επίσης, με μια ανάρτηση στο twitter ο ιατροδικαστής Γρηγόρης Λέων προσπάθησε να ξεδιαλύνει το τοπίο αναφορικά με τον θάνατο των τριών παιδιών στην Πάτρα.

Στη αρχή της συζήτησης απάντησε στις δηλώσεις του Όθωνα Παπαδόπουλου και στην γραμμή υπεράσπισης που ακολουθεί " ο κάθε συνήγορος ακολουθεί την υπερασπιστική του γραμμή, ελπίζω του κ. Παπαδόπουλου να βασίζεται στους "άφαντους" τεχνικούς συμβούλους που αναφέρονται.

Υπενθυμίζεται πως ο συνήγορος της 33χρονης είπε για τη διενέργεια της ανάκρισης "λάθος η ερώτηση, λάθος η απάντηση, άλλα λόγια να αγαπιόμαστε, δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι για Τζωρτζίνα, Ίριδα και Μαλένα αλλά η ζωή της κατηγορουμένης μπορεί να σωθεί"

''Να περιμένουμε να μιλήσουν τα 3 παιδιά μέσα από τα ευρήματα αυτή τη φορά" τόνισε ο κ.Λέων και συμπλήρωσε "τα ευρήματα θα δίνουν σαφή αίτια θανάτου και δεν θα υπάρχουν περιθώρια ελιγμών".

Μάλιστα, όπως αναέφερε για την περίπτωση της Ίριδας "οι λαλίστατοι άνθρωποι της οικογένειας Πισπιρίγκου - Δασκαλάκη έχουν περιγράψει με λεπτομέρεια τη σκηνή του θανάτου του βρέφους".

Ενώ ξεκαθάρισε για τους ιατροδικαστές που είχαν βγάλει τις πρώτες εκθέσεις "όταν είπα πως κάποιοι εσκεμμένα ήθελαν να υπερασπιστούν την άλλη άποψη και την κατηγορουμένη δεν αναφερόμουν στους συναδέλφους"

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share