Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Τραγωδία στο Παγκράτι: Μητέρα δύο παιδιών η 36χρονη που έπεσε από το μπαλκόνι

Ετοιμαζόταν να πάει στον σύζυγό της στην Νάξο που τους περίμενε για να κάνουν διακοπές

14 Ιουνίου 2022 19:51
Τραγωδία στο Παγκράτι: Μητέρα δύο παιδιών η 36χρονη που έπεσε από το μπαλκόνι
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Άσχημο παιχνίδι επιφύλασσε η μοίρα σε μια 36χρονη γυναίκα η οποία βρήκε τραγικό θάνατο στην προσπάθειά της να πηδήξει από μπαλκόνι σε μπαλκόνι στον 3ο όροφο πολυκατοικίας κοντά στην Πλατεία Πλυτά στο Παγκράτι.

Η άτυχη γυναίκα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του protothema.gr, είχε ξεκινήσει το απόγευμα της Δευτέρας προκειμένου να βρει τον σύζυγό της στην Νάξο.

Η άτυχη μητέρα είχε ετοιμάσει τις βαλίτσες και τα πράγματα των δύο της παιδιών ηλικίας 2 ετών και πέντε ετών και πήγε στο αυτοκίνητο της μαζί με μια θεία της. Όταν μπήκαν όλοι στο αυτοκίνητο, η 36χρονη συνειδητοποίησε πως ξέχασε μια τσάντα των παιδιών και ανέβηκε στο διαμέρισμα του 3ου ορόφου να την πάρει.

παγκράτι σπίτι 36χρονης

Όταν η μητέρα έφτασε στην εξώπορτα της να ανοίξει την πόρτα, για κάποιον λόγo δεν μπορούσε να ξεκλειδώσει το διαμέρισμα της και αγχώθηκε.

Τότε χτύπησε το κουδούνι της γειτόνισσας και την παρακάλεσε να σκαρφαλώσει από το μπαλκόνι της και να βγει στο δικό της όπως και έγινε.

Η 36χρονη, σύμφωνα πάντα με μαρτυρίες των γειτόνων της, στο παρελθόν είχε πηδήξει πάλι από μπαλκόνι σε μπαλκόνι χωρίς ωστόσο να δυσκολευτεί, αυτήν την φορά όμως δεν ήταν το ίδιο και η άτυχη γυναίκα παραπάτησε καθώς φορούσε μόνο τις παντόφλες της και έπεσε στο κενό από ύψος 15 μέτρων.

Τpαγωδία στην Χαλκιδική: Νεκρός 18χρονος ποδοσφαιριστής! «Η ευγένεια της ψυχής του θα...» - Το σπαρακτικό αντίο της ομάδας του

Νεκρός ανασύρθηκε ένας 18χρονος ποδοσφαιριστής μετά από τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε το πρωί της Κυριακής (12/6) στη Χαλκιδική. Επίσης, σοκαριστικό τροχαίο σημειώθηκε και στην Κομοτήνη με απολογισμό έναν νεκρό και 17 τραυματίες.

Συγκεκριμένα, το τροχαίο συνέβη στις 07:20 το πρωί της Κυριακής, όταν η μηχανή, στην οποία επέβαινε ο 18χρονος, εξετράπη της πορείας της στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης – Ιερισσού και ανετράπη σε παρακείμενο χώρο εκτός του δρόμου.

Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της αστυνομίας και της πυροσβεστικής. Ο 18χρονος συνεπιβάτης της μοτοσυκλέτας, υπήκοος Αλβανίας, απεγκλωβίστηκε και ανασύρθηκε νεκρός από το σημείο του δυστυχήματος. Ο νεαρός οδηγός της μηχανής μεταφέρθηκε τραυματισμένος αρχικά στο Κέντρο Υγείας Παλαιοχωρίου και στη συνέχεια στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκιδικής.

Σημειώνεται πως ο 18χρονος οδηγός του μοιραίου τροχαίου δυστυχήματος δεν είχε άδεια οδήγησης. Προανάκριση για το περιστατικό διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Αρναίας, ενώ ο οδηγός της μηχανής συνελήφθη και αφέθηκε ελεύθερος μετά από προφορική εντολή του Εισαγγελέα Χαλκιδικής.

Το σπαρακτικό αντίο της ομάδας του

Το τελευταίο αντίο στον 18χρονο είπε με τον δικό της τρόπο και η ομάδα όπου αγωνίζονταν, ο ποδοσφαιρικός σύλλογος Άκανθος Ιερισσού, μέσω ανάρτησης στο Facebook.

«Σήμερα η οικογένεια της Ακάνθου Ιερισσού πενθεί τον αδόκητο θάνατο ενός δικού της παιδιού, ενός παιδιού που μεγάλωσε μαζί μας από τα έξι του χρόνια και που σήμερα, μόλις στα δεκαοκτώ του χρόνια, κόπηκε το νήμα της ζωή του τόσο άδικα», σημειώνεται στην ανακοίνωση του συλλόγου.

«Η αγωνιστικότητα του, το πάθος του και η ευγένεια της ψυχής του θα μείνουν πάντα χαραγμένα στην καρδιά μας», προσθέτει ο σύλλογος και καταλήγει: «Καλό παράδεισο Εμίλιο. Θα σε θυμόμαστε πάντα».

Ημέρα οδύνης για την ομάδα μας. Σήμερα η οικογένεια της Ακάνθου Ιερισσού πενθεί τον αδόκητο θάνατο ενός δικού της...

Posted by Μ.Γ.Σ ΑΚΑΝΘΟΣ Ιερισσού on Sunday, June 12, 2022

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share