Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Απασφάλισε ο ιατροδικαστής Γρηγόρης Λέων - «Εκτιμώ ότι έχουμε πολλά να δούμε από την Τζωρτζίνα» (Video)

Τι είπε για τα ανεξήγητα επεισόδια της Τζωρτζίνας και τις καταθέσεις των γιατρών

8 Ιουνίου 2022 20:58
Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Απασφάλισε ο ιατροδικαστής Γρηγόρης Λέων - «Εκτιμώ ότι έχουμε πολλά να δούμε από την Τζωρτζίνα» (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Ο ιατροδικαστής μίλησε στην εκπομπή LIVE NEWS και στον Νίκο Ευαγγελάτο για τα ανεξήγητα επεισόδια της Τζωρτζίνας και τις καταθέσεις των γιατρών.

Ο ιατροδικαστής εκτίμησε πως η υπόθεση της Τζωρτζίνας έχει να φανερώσει ακόμη πολλά, με κρίσιμο σημείο να αποτελούν οι καταθέσεις γιατρών και νοσηλευτών που βρίσκονταν στα νοσοκομεία, καθώς έζησαν περιστατικά που οι ιατροδικαστές ίσως και να μην μπορούν πλέον να διαπιστώσουν με ασφάλεια.

«Είναι σημαντικό αυτό που λέει η παιδονευρολόγος, η οποία αποκλείει ουσιαστικά την ύπαρξη επιληψίας, επιβεβαιώνει δε ότι η εγκεφαλοπάθεια έχει έρθει από σαφή έλλειψη οξυγόνου» τόνισε ο κ. Λέων.

Ανέφερε πως το 9χρονο παιδί είναι ένα περιστατικό το οποίο ξέρουμε από «τί έφυγε», ωστόσο δεν ξέρουμε εάν υπήρξαν και άλλοι εξωγενείς παράγοντες.

Ερωτηθείς για το ενδεχόμενο εύρεσης και άλλων ουσιών από τις τρίχες του παιδιού, ο ιατροδικαστής απάντησε πως δεν μπορεί να αποκλείσει την ύπαρξη κανενός εξωγενή παράγοντα, όσο δεν μπορεί και να επιβεβαιώσει κάτι.

«Ό,τι στοιχείο υπάρχει για το παιδί για τα τελευταία διαστήματα είναι πολύτιμο για εμάς, είτε αφορά τρίχες, είτε το αίμα. Πρέπει να καταλάβουμε πλήρως του τι συνέβη σε αυτό το παιδί , σε όλη αυτή τη βασανιστική πορεία που έζησε από το πρώτο επεισόδιο έως το τέλος» επισήμανε.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share