Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Άλκης Καμπανός: Σοκάρει το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης

Πόσα τραύματα έδειξε η έρευνα

3 Ιουνίου 2022 23:01
Άλκης Καμπανός: Σοκάρει το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης, για το θάνατο του Άλκη Καμπανού στη Θεσσαλονίκη, δείχνει την κακοποίηση και τα βάναυσα χτυπήματα που δέχθηκε ο αδικοχαμένος οπαδός του Άρη.

Σύμφωνα και με όσα αναφέρει το “grtimes.gr”, το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης για το θάνατο του Άλκη Καμπανού έδειξε ότι το κορμί του 19χρονου αδικοχαμένου φίλου του Άρη δέχθηκε περισσότερα από 30 τραύματα, κατά την δολοφονική επίθεση που του στέρησε τη ζωή.

Όπως μάλιστα αναφέρεται, τα 4 από αυτά τα τραύματα ήταν στο κεφάλι ενώ άλλα δύο ήταν ρωγμώδη κατάγματα. Η ιατροδικαστής μάλιστα, κατέληξε στο συμπέρασμα ότι ο θάνατος του προήλθε από συνδυασμό αυτών των τραυμάτων και κυρίως από τις κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις που προκάλεσαν τα χτυπήματα με το δρεπάνι, το μαχαίρι και τον λοστό.

Υπενθυμίζεται ότι η Ιατροδικαστής και Διευθύντρια του Εργαστηρίου Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας ΑΠΘ Λήδα-Καλλιόπη Κοβάτση είχε περιγράψει μιλώντας στον ΣΚΑΙ την βαναυσότητα των χτυπημάτων στο κεφάλι, στην μηριαία αρτηρία με το δρεπάνι, με το μαχαίρι τύπου κάραμπιτ και με λοστούς.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share