Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Θεσσαλονίκη: Σε κλίμα οδύνης η κηδεία του 50χρονου γυμναστή – Αποκάλυψη για το τελευταίο SMS του πριν αυτοκτονήσει (video)

Θρήνος και αναπάντητα ερωτήματα για τον θάνατό του

2 Ιουνίου 2022 20:45
Θεσσαλονίκη: Σε κλίμα οδύνης η κηδεία του 50χρονου γυμναστή – Αποκάλυψη για το τελευταίο SMS του πριν αυτοκτονήσει (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το τελευταίο αντίο είπαν σήμερα, Πέμπτη 2 Ιουνίου φίλοι και συγγενείς στον 50χρονο γυμναστή, που έβαλε τέλος στη ζωή του το μεσημέρι της Τρίτης (31/5). Στη νεκρώσιμο ακολουθία παρευρέθηκαν οι στενοί φίλοι και συγγενείς του 50χρονου γυμναστή, οι οποίοι τον αποχαιρέτησαν με δάκρυα στα μάτια.

Δείτε επίσης: Αυτοκτονία Γιώργου Παπαναούμ: Ξεσπά η σύζυγος του γυμναστή που έδωσε τέλος στη ζωή του - «Δεν ήταν καλά...» (video)

Λίγες ώρες πριν βάλει τέλος στη ζωή του, ο 50χρονος γυμναστής είχε στείλει ένα sms στον πρώην σύζυγο της συντρόφου του. Αυτό προκύπτει, μεταξύ άλλων, από τα νέα στοιχεία που ήρθαν σήμερα στο φως της δημοσιότητας σχετικά με την υπόθεση αυτοκτονίας του γνωστού γυμναστή, που συγκλονίζει τη Θεσσαλονίκη.

Το τελευταίο sms του γυμναστή

Σύμφωνα με την εκπομπή LiveNews, του Mega, ο 50χρονος λίγα λεπτά πριν βάλει τέλος στη ζωή του, έστειλε ένα μήνυμα στο κινητό του πρώην συζύγου της γυναίκας την οποία, στην τελευταία του ανάρτηση, κατηγορεί ότι του καταχράστηκε την περιουσία. Ήταν όπως φαίνεται η τελευταία του επικοινωνία. Στο μήνυμα αυτό, ο γυμναστής φέρεται να έδωσε στον πρώην σύζυγο στοιχεία τα οποία θα αποκαλύψουν την αλήθεια και τους λόγους για τους οποίους οδηγήθηκε στην αυτοκτονία.

«Τον άνθρωπο αυτόν δεν τον γνώριζα. Μέχρι το μεσημέρι της Τρίτης που μου έστειλε ένα μήνυμα. Το άνοιξα και διάβασα: «Εγώ αυτοκτόνησα αλλά εσύ μπες και κοίτα…» και μου έλεγε να τσεκάρω κάποια πράγματα στο διαδίκτυο, για έναν φίλο μου, για την πρώην γυναίκα μου… Δεν κατάλαβα τι εννοούσε, αλλά δεν το εξέλαβα ως κυριολεξία. Τον πήρα πίσω αλλά δεν απάντησε» δήλωσε ο πρώην σύζυγος της συντρόφου του γυμναστή.

Μετά από αρκετές αναπάντητες, ο άνδρας αυτός, αποφάσισε να του στείλει και μήνυμα. Φαίνεται όμως, ότι ο γυμναστής είχε ήδη κάνει τα λεγόμενά του περί αυτοκτονίας, πράξη.

«Του έστειλα μετά μήνυμα ότι εγώ δεν έχω να κοιτάξω κάτι, αλλά αν ήθελε να μιλούσαμε. Δεν τον ήξερα. Δεν ήξερα καν τον αριθμό του. Μόνο το όνομά του γιατί το είχε γράψει στο μήνυμα. Έψαξα σε ποιον αντιστοιχεί το νούμερο και έτσι έμαθα ότι ήταν γυμναστής. Δεν έχω ιδέα για τα υπόλοιπα. Και να τον έβλεπα μπροστά μου, δεν θα τον γνώριζα. Αφού δεν απάντησε στην κλήση μου, είπα κι εγώ “μπορεί να το έστειλε κατά λάθος… τόσα γίνονται…”» αναφέρει ο άντρας.

Το πάρτι την παραμονή της Πρωτοχρονιάς

Ο πρώην σύζυγος της γυναίκας που καταγγέλλεται ότι εξαπάτησε τον 50χρονο γυμναστή, ισχυρίζεται ότι δεν γνώριζε εάν μεταξύ τους υπήρχε σχέση στο παρελθόν και μάλιστα, δεν ξέρει για ποιον λόγο, ο Γιώργος Παπαναούμ στην ανάρτηση που άφησε πίσω του, αναφέρθηκε και στο περιβόητο πάρτι της Θεσσαλονίκης, στο οποίο παρούσα ήταν η κόρη της ίδιας και εκείνου.

«Έχω άποψη για το πάρτι γιατί μίλησα με την κόρη μου, η οποία τα έχει καταθέσει στην αστυνομία. Δεν ξέρω όμως, πώς ο γυμναστής μπορεί να ξέρει για όλα αυτά. Και από όσο είμαι σε θέση να γνωρίζω, η πρώην σύζυγός μου δεν είχε κάποια σχέση πρόσφατα» δηλώνει ο πρώην σύζυγος.

Τα μηνύματα, συνομιλίες και στοιχεία από τους υπολογιστές του 50χρονου που έχουν στα χέρια τους οι άνδρες του Τμήματος Ανθρωποκτονιών, αναμένεται να «δείξουν» πρόσωπα, τα οποία θα κληθούν να καταθέσουν.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share