Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Αυτοκτονία Γιώργου Παπαναούμ: Ξεσπά η σύζυγος του γυμναστή που έδωσε τέλος στη ζωή του - «Δεν ήταν καλά...» (video)

«Το τελευταίο διάστημα ήταν σε δύσκολη θέση»

2 Ιουνίου 2022 16:27
Αυτοκτονία Γιώργου Παπαναούμ: Ξεσπά η σύζυγος του γυμναστή που έδωσε τέλος στη ζωή του - «Δεν ήταν καλά...» (video)
Πηγή φωτογραφίας: EUROKINISSI
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

«Δεν μπορούμε ακόμη να συνειδητοποιήσουμε τι έγινε», αναφέρει η σύζυγος του 50χρονου personal trainer Γιώργου Παπαναούμ μετά την αυτοκτονία του στο γυμναστήριό του στη Θεσσαλονίκη.

«Ό,τι γράφει ο Γιώργος, ό,τι αναφέρει ο Γιώργος, αυτό είναι. Εγώ είμαι σύζυγός του, δεν είμαι ούτε η πρώην ούτε τίποτα άλλο. Αυτό που γνώριζα εγώ είναι ό,τι γίνεται μέσα στο σπίτι μου, μόνο αυτό ξέρω. Έξω από το σπίτι μου δεν ξέρω τίποτα, δεν ενδιαφέρομαι για κάτι άλλο», ανέφερε αρχικά η μητέρα των παιδιών του 50χρονου γυμναστή, όπως γράφει το thesstoday.

Γιώργος Παπαναούμ - «Το τελευταίο διάστημα ήταν σε δύσκολη θέση»

Η ίδια, συνεχίζοντας, επεσήμανε ότι το τελευταίο διάστημα γνώριζε τη δύσκολη θέση στην οποία είχε βρεθεί ο γνωστός personal trainer, ενώ σημείωσε ότι η κίνηση του 50χρονου με την ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σήμαινε ότι «κάτι δεν πάει καλά».

«Ξέρω πολύ καλά ότι ο Γιώργος δεν ήταν καλά. Για να αναρτήσει αυτό το ποστ σημαίνει ότι έγινε κάτι», είπε, συμπληρώνοντας ότι η ίδια παίρνει φάρμακα προκειμένου να αντεπεξέλθει στις συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί γύρω από την οικογένειά της. «Προσπαθώ να είμαι καλά. Έχω χάσει τον ύπνο μου και μου δίνουν χάπια», τόνισε.

Θεσσαλονίκη: Ξεσπά ο αδερφός του γυμναστή - «Δεν ισχύει ότι μία γυναίκα του πήρε χρήματα» (Video)

Ο αδερφός του γυμναστή που αυτοκτόνησε στη Θεσσαλονίκη «έσπασε» τη σιωπή του και μίλησε την κάμερα της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα» για την αινιγματική αυτοκτονία και τις ανακρίβειες που ακούγονται σχετικά με αυτή.

«Είναι ένας φριχτός εφιάλτης αυτό που ζούμε τις τελευταίες ώρες, τόσο δύσκολο να το συνειδητοποιήσω και εγώ και η οικογένειά μας. Πώς να διαχειριστεί κανείς άλλωστε αυτό που έχει συμβεί. Να φύγει από τη ζωή ένα κομμάτι ουσιαστικά της ζωής σου, ο αδερφός σου. Θέλω να θρηνήσω τον αδερφό μου, θέλω να τον πενθήσω», δήλωσε αρχικά ο αδερφός του 50χρονου.

Μάλιστα, απηύθυνε έκκληση ώστε όλοι να σεβαστούν το πένθος της οικογένειας και να είναι διακριτικοί σε αυτές τις δύσκολες ώρες: «Ευχαριστώ εκ των προτέρων όλους εσάς, ειδικά για τη διακριτικότητα σε αυτό το δύσκολο κομμάτι της πραγματικότητας και παρακαλώ όλους να σεβαστούν το πένθος μας, χωρίς οχλήσεις σε εμένα και την οικογένειά μου».

«Δεν ισχύει ότι κάποια γυναίκα του πήρε χρήματα από τον τραπεζικό του λογαριασμό»

Ο αδερφός του αυτόχειρα γυμναστή, πάντως, διαψεύδει το ότι κάποια γυναίκα είχε αποσπάσει χρήματα από τον τραπεζικό λογαριασμό του, ενώ δηλώνει πως δεν είχε πει ποτέ ότι θέλει να βάλει τέλος στη ζωή του.

«Μη ξεχνάμε υπάρχει και η σύζυγος του και μητέρα των τριών παιδιών του, γιατί είναι σύζυγος του και όχι πρώην όπως εσφαλμένα γράφτηκε και ειπώθηκε. Γενικά γράφτηκαν πολλά, ανακρίβειες φοβερές. Όπως ας πούμε για τα χρήματα που απέσπασε κάποια γυναίκα από το λογαριασμό του, κάτι που δεν ισχύει.

Δεν ξέρω αν υπήρχε άλλη συναλλαγή όχι όμως από τραπεζικό λογαριασμό. Δεν είχε δείξει κάτι στο παρελθόν περίεργο, ούτε και είχε προσπαθήσει κάτι αντίστοιχο στο παρελθόν να θέσει τέλος στη ζωή του.

Η οικογένειά μου πενθεί, οι φίλοι του πενθούν και θα τον χαιρετίσουμε με το τελευταίο μου μας αντίο σε στενό κύκλο. Δε θα επιθυμούσα με την ύπαρξη τηλεοπτικών συνεργείων, είναι πολύ δύσκολο ήδη για εμάς, θέλουμε να μας αφήσετε να τον πενθήσουμε. Σας ευχαριστώ θερμά», είπε ο ίδιος.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share