Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Συναγερμός στη Θεσσαλονίκη: Πατέρας τριών παιδιών αυτοκτόνησε μέσα στο γυμναστήριό του

Τι τον ώθησε;

31 Μαΐου 2022 20:00
Συναγερμός στη Θεσσαλονίκη: Πατέρας τριών παιδιών αυτοκτόνησε μέσα στο γυμναστήριό του
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σοκ με την είδηση μιας ακόμα αυτοκτονίας καθώς βρέθηκε απαγχονισμένος ένας άνδρας το μεσημέρι της Τρίτης μέσα σε γυμναστήριο στην ανατολική Θεσσαλονίκη. Συγκεκριμένα, περίπου στις 3 το μεσημέρι, στην οδό Γαμβέτα πελάτισσα του γυμναστηρίου εντόπισε τον άνδρα και κάλεσε αμέσως τις αστυνομικές αρχές.

Δείτε επίσης: Θρήνος στην Δονούσα: 85χρονος βρέθηκε απαγχονισμένος στο σπίτι του

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του ThessToday.gr, ο άνδρας είναι ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης, ενώ φέρεται να αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα. Ήταν πατέρας τριών παιδιών και έμενε στην περιοχή της Τριανδρίας. Την προανάκριση για την υπόθεση έχει αναλάβει το Α.Τ. Τούμπας, ενώ τα αίτια θανάτου αναμένονται από την ιατροδικαστική έκθεση.

αυτοκτονία θεσσαλονίκη

Σύμφωνα με πληροφορίες ο αυτόχειρας άφησε πίσω του και ένα σημείωμα, το οποίο παρέλαβαν οι αστυνομικές αρχές

Αλεξανδρούπολη: Νεκρή 26χρονη σε τροχαίο με μηχανή

Μια νεαρή κοπέλα νεκρή και ένας άνδρας τραυματίας είναι ο τραγικός απολόγισμός του σοβαρού τροχαίου που σημειώθηκε τα ξημερώματα στην Αλεξανδρούπολη στο κέντρο της πόλης. Παράλληλα, δείτε το απίστευτο τροχαίο στη Λούτσα.

Σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα το τροχαίο σημειώθηκε λίγο πριν τις 6 το πρωί της Παρασκευής στην οδό 14ης Μαΐου λίγο πριν τη διασταύρωση με την Εθν. Αντιστάσεως, στο πρώην ΚΑΠΗ. Η μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού με δύο νεαρά άτομα, μια κοπέλα 26χρονων και έναν νεαρό άνδρα επιβαίνοντες, εξετράπη της πορείας της και προσέκρουσε σε σταθμευμένο όχημα στην αριστερή πλευρά του δρόμου.

Σύμφωνα με το e-evros.gr, η σύγκρουση ήταν σφορδή καθώς η μοτοσικλέτα καρφώθηκε με στο πίσω μέρος του σταθμευμένου ΙΧ. Το τραγικό αποτέλεσμα της σύγκρουσης είναι η κοπέλα να χάσει τη ζωή της ενώ ο οδηγός της μηχανής να μεταφερθεί ελαφριά τραυματισμένος στο νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης όπου νοσηλεύεται για προληπτικούς λόγους.

Η είδηση του θανάτου της κοπέλας έχει σκορπίσει την θλίψη στους οικείους τους που δεν μπορούν να βρουν παρηγοριά πουθενά. Η Τροχαία διενεργεί έρευνα για τα αίτια του τροχαίου.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share