Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Θρήνος στην Δονούσα: 85χρονος βρέθηκε απαγχονισμένος στο σπίτι του

Τον βρήκαν συγγενείς του

8 Μαΐου 2022 17:28
Θρήνος στην Δονούσα: 85χρονος βρέθηκε απαγχονισμένος στο σπίτι του
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τραγωδία στη Δονούσα με έναν 85χρονο να δίνει τέλος στη ζωή του το μεσημέρι της Κυριακής (8/5).

Σύμφωνα με το cyclades24 τον 85χρονο τον βρήκαν συγγενικά του πρόσωπα στη Δονούσα και ειδοποίησαν την αστυνομία, η οποία όταν έφτασε σπίτι του τον βρήκε απαγχονισμένο από ένα δέντρο. Την προανάκριση για τα αίτια που οδήγησαν τον 85χρονο στην αυτοκτονία διενεργεί το ΑΤ Νάξου.

Δείτε επίσης: Άσφαλτος γεμάτη αίμα - Θλιβερά νούμερα: Δεκατρείς νεκροί και 667 τραυματίες σε 590 τροχαία τον Απρίλιο στην Αττική!

Τρόμος δίχως τέλος στο Αρκαλοχώρι: Νέος σεισμός ταρακούνησε την περιοχή - Μόλις 5 χιλιόμετρα το εστιακό βάθος

Σεισμική δόνηση 4,3 Ρίχτερ σημειώθηκε νότια του Αρκαλοχωρίου στο Ηράκλειο της Κρήτης και συγκεκριμένα 7 χλμ. νοτιοανατολικά του χωριού, ενώ το εστιακό βάθος εντοπίζεται στα 5 χιλιόμετρα. Σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο, ο σεισμός σημειώθηκε στις 16:22 της Κυριακής (8/5).

αυτοκτονια-απαγχονισμοσ

Θρίλερ στη Ναύπακτο: Αθλητής έπεσε σε χαράδρα – Συναγερμός στην ΕΜΑΚ

Η ορειβατική ομάδα έρευνας και διάσωσης της 6ης ΕΜΑΚ Πάτρας, αποτελούμενη από έξι διασώστες, αναχώρησε από την Πάτρα ώστε να συμμετάσχει στον εντοπισμό και στην ανάσυρση αθλητή στην ορεινή Ναυπακτία ο οποίος βγήκε εκτός πορείας και έπεσε σε χαράδρα περίπου 70 μέτρων.

Σύμφωνα με πληροφορίες του pelop.gr ο 68χρονος δεν έφτασε ποτέ στο σημείο του τερματισμού, με αποτέλεσμα να αρχίσουν οι αναζητήσεις για να βρεθεί. Ο αθλητής, έπαιρνε μέρος στους αγώνες δρόμου του 4ου Αρχαίου Ασκληπιείου Σκάλας της ορεινής Ναυπακτίας.

Αλεξανδρούπολη: Νεκρή 26χρονη σε τροχαίο με μηχανή

Μια νεαρή κοπέλα νεκρή και ένας άνδρας τραυματίας είναι ο τραγικός απολόγισμός του σοβαρού τροχαίου που σημειώθηκε τα ξημερώματα στην Αλεξανδρούπολη στο κέντρο της πόλης. Παράλληλα, δείτε το απίστευτο τροχαίο στη Λούτσα.

Σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα το τροχαίο σημειώθηκε λίγο πριν τις 6 το πρωί της Παρασκευής στην οδό 14ης Μαΐου λίγο πριν τη διασταύρωση με την Εθν. Αντιστάσεως, στο πρώην ΚΑΠΗ. Η μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού με δύο νεαρά άτομα, μια κοπέλα 26χρονων και έναν νεαρό άνδρα επιβαίνοντες, εξετράπη της πορείας της και προσέκρουσε σε σταθμευμένο όχημα στην αριστερή πλευρά του δρόμου.

Σύμφωνα με το e-evros.gr, η σύγκρουση ήταν σφορδή καθώς η μοτοσικλέτα καρφώθηκε με στο πίσω μέρος του σταθμευμένου ΙΧ. Το τραγικό αποτέλεσμα της σύγκρουσης είναι η κοπέλα να χάσει τη ζωή της ενώ ο οδηγός της μηχανής να μεταφερθεί ελαφριά τραυματισμένος στο νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης όπου νοσηλεύεται για προληπτικούς λόγους.

Η είδηση του θανάτου της κοπέλας έχει σκορπίσει την θλίψη στους οικείους τους που δεν μπορούν να βρουν παρηγοριά πουθενά. Η Τροχαία διενεργεί έρευνα για τα αίτια του τροχαίου.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share