Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Βόμβα! Τι συνδέει την υπόθεση της Πάτρας με την αυτοκτονία Παπαναούμ (video)

Ποιός είναι ο συνδετικός κρίκος;

2 Ιουνίου 2022 17:13
Βόμβα! Τι συνδέει την υπόθεση της Πάτρας με την αυτοκτονία Παπαναούμ (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μετά τη συγκλονιστική υπόθεση της Πάτρας με τον θάνατο των τριών μικρών παιδιών, η αυτοκτονία του γυμναστή στη Θεσσαλονίκη έρχεται να συγκλονίσει το πανελλήνιο και να δημιουργήσει πολλά ερωτηματικά.

Νωρίτερα, έγινε γνωστό ότι υπάρχει ένας συνδετικός κρίκος που ενώνει αυτές τις δύο υποθέσεις και αυτός είναι ο δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου, Οθων Παπαδόπουλος.

Ο γνωστός δικηγόρος μίλησε στο Live News για τη φιλία του με τον 50χρονο γυμναστή που έβαλε τέλος στη ζωή του στη Θεσσαλονίκη.

«Ήταν ένας σπάνιος άνθρωπος, εργατικός, πολύ δημοφιλής, γιατί ήταν άριστος στις κοινωνικές του σχέσεις με τους πάντες, και ένα πρόσωπο βαθύτατα θρησκευόμενο», δήλωσε αρχικά ο δικηγόρος.

Σύμφωνα με τον κ. Παπαδόπουλο, την προηγούμενη εβδομάδα ο 50χρονος γυμναστής τον κάλεσε και του ανέφρε κάποια περιστικά, συναφή με όσα περιέγραψε στην ανάρτησή του, και του ζήτησε τη νομική συμβουλή και την καθοδήγηση του δικηγόρου. Μάλιστα, είχαν κανονίσει ραντεβού για αυτή την εβδομάδα.

Ο δικηγόρος τόνισε πως θα σεβαστεί την έκκληση της οικογένειας του γυμναστή να μην αποκαλύψει τι περιλάμβανε η τηλεφωνική συνομιλία που είχαν.

«Κατάλαβα ότι τον βασάνιζε κάτι όταν μιλήσαμε στο τηλέφωνο. Άκουσα έναν άνθρωπο πολύ ταραγμένο, μου είπε ότι ήταν απελπισμένος. Δεν έχω λόγια, αληθινά δεν το περίμενα».

Ο δικηγόρος τόνισε στο Live News πως από την ανάρτηση του γυμναστή προκύπτουν ποινικά αδικήματα.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share