ΑΡΧΙΚΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΛΛΑΔΑ

Θρίλερ στο Αγρίνιο: Οχιά δάγκωσε άνδρα και τον έστειλαν στην Πάτρα

Θρίλερ στο Αγρίνιο: Οχιά δάγκωσε άνδρα και τον έστειλαν στην Πάτρα
Athensmagazine Ορίστε μας ως προτεινόμενη πηγή ειδήσεων στο Google

 

Απίστευτο περιστατικό με οχιά σημειώθηκε το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου σε χωριό κοντά στο Αγρίνιο. Το φίδι δάγκωσε στο ποδί έναν άνδρα με αποτέλεσμα αυτό να πρηστεί και να χρειαστεί επείγουσα μεταφορά του σε νοσοκομείο της Πάτρας.

Λίγες ώρες αργότερα η κατάστασή του επιδεινώθηκε και το σημείο στο οποίο τον δάγκωσε το φίδι πρήστηκε, ενώ κρίθηκε αναγκαίο να διακομισθεί σε νοσοκομείο της Πάτρας για την καλύτερη αντιμετώπιση του προβλήματος, αφού έπρεπε να του χορηγηθεί αντιοφικός ορός.

Σύμφωνα με το karvasaras.gr, στο νοσοκομείο Αγρινίου από το 2017 και έπειτα δεν δύναται να χορηγηθεί αντιοφικός ορός, αφού με απόφαση του Υπουργείου Υγείας, από το 2017 και έπειτα μόνο τα νοσηλευτικά ιδρύματα τριτοβάθμιας φροντίδας έχουν τη δυνατότητα να προμηθεύονται και να χορηγούν αντιοφικούς ορούς σε ασθενείς.

Αυτό συμβαίνει καθώς πρόκειται για ένα αρκετά ακριβό αντίδοτο, με ημερομηνία λήξης, το οποίο προμηθεύονταν μέχρι τότε τα νοσοκομεία, όμως σε αρκετές περιπτώσεις δεν χρησιμοποιούνταν, με αποτέλεσμα να λήγει και να πετάγεται στα σκουπίδια.

0 ΣΧΟΛΙΑ

Προσθήκη Σχόλιου